Gabriel Oprea anunţă că UNPR a dat LOVITURA. Ce spune despre alegerile europarlamentare

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) este în plin proces de reorganizare şi creştere continuă a numărului de membri, iar conducerea partidului şi-a propus să obţină un rezultat onorabil la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai, a anunţat Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Borşa.

09 feb. 2019, 17:46
Gabriel Oprea anunţă că UNPR a dat LOVITURA. Ce spune despre alegerile europarlamentare

„Suntem într-un proces de reorganizare a partidului. (…) Suntem singurul partid care ne-am ţinut de cuvânt şi nu am trădat niciodată, iar în ultimul timp au venit peste 50.000 de membri de partid noi, dintre care foşti militari, poliţişti, jandarmi, pompieri, rezervişti. Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare, (…) trebuie să strângem peste 200.000 de semnături valide. Ne organizăm, creştem numărul membrilor în toate organizaţiile, ne mişcăm milităreşte ca să spun aşa. (…) Acum România este pe un drum greşit şi avem nevoie de solidaritate, de unitate, de a creşte imaginea României în Europa. (…) Ne propunem să facem o figură onorabilă la europarlamentare, în iunie vom stabili pe cine sprijinim la preşedinţia României şi ne propunem să ajungem la nivelul care am fost în 2015, un an în care UNPR era peste 15%. Ne dorim să avem o participare cât mai bună la alegerile locale din 2020 şi să intrăm în Parlamentul României”, a declarat Gabriel Oprea.

Dosarul în care Gabriel Oprea este anchetat pentru uciderea din culpă a lui Bogdan Gigină se întoarce la Parchet

Acesta a adăugat că UNPR lucrează la constituirea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, în paralel cu sporirea numărului de membri la toate organizaţiile din ţară. 

În perspectiva alegerilor din anul 2020, UNPR nu exclude nicio alianţă politică, însă partidul intenţionează să devină un pol de forţă pentru a putea negocia.

Preşedintele UNPR a adăugat că situaţia economică din acest moment a României nu ar trebui speculată politic: „Nu trebuie speculată politic nicio situaţie economică, cred că trebuie să fim solidari ca să meargă ţara înainte, pentru oamenii simpli, pentru români. (…) Trebuie să fim solidari, e un mesaj de responsabilitate şi de solidaritate a tuturor oamenilor politici pentru România”.

La Borşa s-a desfăşurat sâmbătă Reuniunea Regională a organizaţiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania.