Oprea, despre poliţistul călcat de maşină de un turc: Are AVIONUL PREGĂTIT pentru a fi tratat în străinătate

Vicepremierul Gabriel Oprea afirmă că Ministerul de Interne, Sindicatul Polițiștilor, dar și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, "se ocupă permanent" ca polițistul Gheorghe Ionescu, grav accidentat după ce a fost târăt sute de metri pe capota unui afacerist turc beat, să fie tratat "în condiții cât mai bune".

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 09:30
Oprea, despre poliţistul călcat de maşină de un turc: Are AVIONUL PREGĂTIT pentru a fi tratat în străinătate

Vicepremierul Gabriel Oprea, alături de Raed Arafat, secretar de stat în MAI, l-a vizitat la spitalul Clinic de Urgență Floreasca pe agentul șef principal Gheorghe Ionescu, polițistul de la Brigada de Poliție Rutieră, pentru a se informa de starea medicală a acestuia.

Citeşte şi Gabriel Oprea propune PEDEPSE MAI MARI pentru agresorii poliţiştilor VIDEO

Ministrul Gabriel Oprea a spus că poliţistul Gheorghe Ionescu este tratat foarte bine la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar când starea lui va permite un transfer la o clinică din Israel, sunt pregătite atât fondurile necesare petnru tratament, cât şi un avion pentru transport.

Important este că este tratat foarte bine la Spitalul de Urgenţă. Ministerul de Interne este pregătit să îl sprijine pe colegul nostru. Are pregătit atât avionul, cât şi toate fondurile necesare ca să poată fi tratat în străinătate, dacă medicii vor decide acest lucru. Colegii noştri, cei de la sindicat, sunt în legătură cu familia şi îi susţinem în aceste momente delicate„, a declarat Gabriel Oprea.

Polițistul a fost rănit grav în timpul unei misiuni pe care o desfășura în București, în noaptea de 1 spre 2 august, de către un conducător auto, un om de afaceri turc, care a refuzat să oprească la semnalul acestuia.

Gabriel Oprea a reamintit că a fost înaintat Parlamentului un proiect legislativ menit să îi protejeze pe polițiști.

Am făcut un proiect de lege, l-am înaintat în Parlamentul României pentru a înăspri și pentru a-i proteja pe polițiștii care își fac datoria. (…) Oameni care își fac datoria 24 de ore din 24 de ore„, a subliniat Oprea.

Citeşte şi Victor Ponta, despre poliţistul accidentat de afaceristul turc: Se găsesc bani pentru a fi ajutat