Gabriel Oprea: În decembrie va fi lansată Uniunea Social Progresistă

Preşedinţele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea a afimat că în luna decembrie va fi lansată Uniunea Social Progresistă adăugând că mai multe formaţiuni politice, sindicate, asociaţii, se vor alătura proiectului progresiştilor.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 15:31
Gabriel Oprea: În decembrie va fi lansată Uniunea Social Progresistă

”Suntem din ce în ce mai mulţi pentru un singur obiectiv strategic – România. (…) Am plecat de la zero într-un efort hotărât de a nu lăsa Romania să se prăbuşească. Am hotărât că dacă sprijinim Guvernul sprijinim România., a spus Gabriel Oprea, citat de Agerpres.

El a criticat opoziţia şi a subliniat că rolul ”dintotdeauna” al acesteia a fost să critice, dar nu pe ”teme de interes naţional”. În context, Oprea a subliniat că progresiştii nu au trădat niciodată România, nu au cerut funcţii, ci doar aprobarea celor două proiecte legislative privind coşul de solidaritate şi taxa pe marile averi şi a reamintit că plecarea sa de la putere în opoziţie s-a datorat refuzului său de a numi ”exponenţi ai crimei organizate” în funcţii.

Oprea a spus că peste 300.000 de oameni s-au înscris în UNPR şi peste 250 de primari vor candida pe listele progresiştilor la alegerile locale din 2012.


loading...