Gabriel Tamaş, DESFIINŢAT de presa din Israel. „Un beţiv iresponsabil!”

Gabriel Tamaş a ieşit de după gratii şi se află sub arest la domicliu după ce a fost prins băut la volan şi cu 205 km la oră în Israel.

05 apr. 2019, 15:06
Gabriel Tamaş, DESFIINŢAT de presa din Israel. „Un beţiv iresponsabil!”

Gabriel Tamas este criticat dur de presa din Israel. Astfel, Portalul Ynet il prezinta pe fundasul lui Hapoel Haifa ca fiind „un betiv iresponsabil” care si-a pus in pericol viata. Mai mult, jurnalistii israelieni ii taxeaza si pe fanii lui Hapoel Haifa, dar si pe cei din conducerea clubului, care a decis sa il pastreze pe Gabriel Tamas in pofida acestui episod.

Gabriel Tamaş, momente şocante DUPĂ GRATII. Ce a păţit fotbalistul român ÎN AREST

„Fanii lui Hapoel s-au strans in aceasta saptamana la geamul lui Tamas si i-au cantat serenade. I-au adresat cuvinte de dragoste si incurajare, au aprins si artificii pentru a face totul si mai romantic. Ar fi fost un gest miscator al fanilor care sustin un jucator aflat in dificultate, daca n-ar fi fost vorba despre un betiv, care si-ar fi putut bate joc intr-o secunda de intreaga sa viata deoarece a fost prea idiot si nu a apasat un buton pe telefon pentru a comanda un taxi.

Ceva foarte grav se intampla in fotbalul din Israel. Ne-am pierdut valorile, esuam ca societate. Fanii sustin betivi iresponsabili, cluburile pastreaza jucatori mincinosi, alcoolici, violenti si periculosi doar pentru ca au ceva talent in picioare. Iertam mult prea usor un comportament atat de gresit.

Daca oameni obisnuiti s-ar fi purtat asa, i-am fi aruncat in doua secunde. Si cel mai mult uitam ca acesti actori, fie ca le place sau nu, sunt un model pentru anumiti oameni. Uitam ca tinerii se uita la ei ca la niste zei. Vor sa fie ca ei si sa arate ca ei. Si nu cred ca ne dorim sa arate astfel!”, a scris Ynet.co.il.

Gabriel Tamaş, prima reacţie după ELIBERARE. Gestul făcut de fotbalist după ce a ieşit din AREST

Magistratii israelieni au decis, luni, sa-l elibereze pe Gabriel Tamas si sa-l plaseze in arest la domiciliu. Fundasul roman nu va avea voie sa paraseasca tara, desi si-ar fi dorit sa revina cat mai curand in Romania.


loading...