Gabriel Tamaş, prima reacţie după ELIBERARE. Gestul făcut de fotbalist după ce a ieşit din AREST

Gabriel Tamaș a fost eliberat, luni, din arestul poliției, după ce a fost închis timp de şapte zile pentru că a fost prins beat la volan și conducând cu o viteză de 205 km/h.

01 apr. 2019, 12:33
Gabriel Tamaş, prima reacţie după ELIBERARE. Gestul făcut de fotbalist după ce a ieşit din AREST

Gabriel Tamaş a primit cu satisfacţie decizia ieşirii din arest. Fotbalistul s-a îndreptat spre soția lui și a sărutat-o, apoi i-a îmbrățișat pe cei doi avocați, Eitan Stoler și Tomer Negula, care l-au reprezentat în instanță.

Ioana Tamaş, detalii cutremurătoare despre arestarea soţului ei în Israel. „Avea ochii tulburaţi, stătea ghemuit şi nu zâmbea”

„În primul rând vreau să mulțumesc avocaților mei, soției mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului și colegilor. Vreau să le mulțumesc gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos și jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aș reveni de mâine pe teren”, a declarat Gabriel Tamaș, conform GSP.

Gabriel Tamaş, momente dramatice DUPĂ GRATII. În ce stare a ajuns fotbalistul după TREI NOPŢI de DETENŢIE

Gabriel Tamaș, 35 de ani, a fost eliberat, luni, din arestul poliției, după ce Tribunalul Regional din Lod a respins cererea procurorilor. Fotbalistul lui Hapoel Haifa va rămâne în arest la domiciliu, dar nu are voie să plece din Israel.