Gabriel Tamaş, la un pas să se bată cu fanii lui Dinamo

Gabriel Tamaş a fost prezent la meciul Steaua - Dinamo, din Cupa României la rugby. Fanii dinamoviști prezenți la meci l-au înjurat non stop, iar la un moment dat fundaşul stelist a fost aproape de o altercație cu trei suporteri care au venit să îi ceară socoteală.

27 mart. 2016, 14:23
Gabriel Tamaş, la un pas să se bată cu fanii lui Dinamo

Gabriel Tamaş a plecat la pauză de la stadion, flancat de câțiva foști jucători de rugby. Numai că a revenit la începutul reprizei secunde, îmbrăcat mai gros, și a ales să mai urmărească o parte din meci, dar dintr-o zonă departe de fanii dinamoviști, anun ţă Digi Sport.

„Diseară va fi greu, jucăm contra unei forțe a fotbalului mondial. Cum au spus și domnul Burleanu și domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro. În rest contează să câștigăm și meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câștig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este ușor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce”, a declarat Gabriel Tamaș.

Gabriel Tamaș a jucat la Dinamo între 2002 și 2003, revenind apoi în 2005 și în 2008 sub formă de împrumut. A strâns 80 de meciuri şi 8 goluri. La Steaua a venit în 2014 și a strâns 22 de meciuri.