ŞOC în lumea mondenă. Gabriel Torje S-A DESPĂRŢIT de Iulia Parlea

Gabriel Torje a renunţat definitiv la prezentatoarea TV Iulia Pârlea, după o relaţie cu mai multe certuri şi împăcări. Cei doi s-au despărţit definitiv, iar fotbalistul a declanşat deja "atacul" la câteva domnişoare din showbiz.

23 mart. 2015, 15:05
ŞOC în lumea mondenă. Gabriel Torje S-A DESPĂRŢIT de Iulia Parlea

Gabriel Torje s-a cuplat in 2012 cu Iulia Parlea, o frumoasa prezentatoare de stiri sportive si fosta Miss Bikini. Internationalul le-a spus apropiatilor ca, de ceva vreme, nu mai are nimic in comun cu fosta logodnica si nici nu mai are de gand sa se intoarca vreodata la ea asa cum a mai facut si in alte dati.

„Gabi este hotarat sa fie holtei mult timp de acum inainte. El a tinut foarte mult la Iulia, a luat-o si in Spania, atunci cand a evoluat acolo, insa nu a fost sa fie sa ajunga la o casatorie. Au mai avut neintelegeri in toti acesti ani, dar au trecut peste ele, ba chiar se parea ca o vor tine asa la nesfarsit! De pilda, anul trecut, el spunea ca nu mai are nicio relatie cu fata inca din aprile si, culmea, peste ceva vreme, i-am vazut impreuna. Totusi, la scurt timp, au pus punct si acum nu se mai pune problema de vreo impacare. Torje pare decis sa cucereasca toate frumusetile care ii ies in cale si chiar isi pune planul in aplicare. Culmea ii si iese, ca e mare vrajitor”, au spus prieteni de-ai fotbalistului de la Konyaspor pentru WOWbiz.ro.