Femeia care şi-a pierdut bebeluşul de 11 luni într-un accident la Eforie a murit

Inima Gabrielei, tânăra mamă susţinută de o ţară întreagă în lupta sa pentru viaţă, a cedat. Drama Gabrielei a început pe când se întorcea de la mare, cu cei doi copilaşi ai săi. Un TIR le-a spulberat maşina. Bebeluşul ei de 11 luni a murit, iar Gabriela a intrat în comă. Zeci de oameni din mai multe judeţe au fost alături de ea până în ultima clipă, donând sânge. Miercuri, mama a ajuns alături de îngeraşul ei.

RomaniaTV.net
17 iun. 2015, 14:04

Gabriela avea 31 de ani şi în weekend a mers cu cei doi fii ai ei la mare, în vacanţă. Se întorcea de la plajă când, între Eforie Nord şi Eforie Sud, şoferul unui microbuz a intrat pe contrasens şi a provocat un carambol în care au fost implicate 3 maşini. Gabriela era în autoturism cu cei doi fii ai ei.

Tânăra mamă şi Eric, bebeluşul de doar 11 luni, au fost grav răniţi şi au fost duşi de urgenţă la spital. Copilul s-a stins în braţele medicilor, iar Gabriela a intrat în comă. A luptat să rămână în viaţă şi să poată să-şi crească băieţelul mai mare, pe David care abia a împlinit 3 ani.

Medicii au anunţat că starea Gabrielei este extrem de gravă şi că are nevoie de sânge. Aşa că prietenii au iniţiat o campanie umanitară pe faceebok „Ajutaţi-o pe mama lui David să trăiască”.

Impresionaţi de dramă, zeci de oameni s-au mobilizat la Constanţa şi au mers să doneze sânge în speranţa că o vor ajuta.

Şi acasă, la Galaţi, colegii de serviciu, de la Universitatea Dunărea de Jos, studenţii, dar şi prietenii au mers la centrul de transfuzii.

Din păcate însă, inima Gabrielei a încetat să mai bată miercuri după-amiază. Familia, îndurerată se pregăteşte acum să-i conducă pe ultimul drum pe ea şi pe micuţul Eric.