Nuntă mare în showbizul românesc, vedeta a dat detalii: „O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună din anul 2013, iar în luna septembrie a anului trecut au devenit părinți pentru prima oară.

13 sept. 2018, 08:31
Nuntă mare în showbizul românesc, vedeta a dat detalii: „O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos”

Cei doi anunțaseră că va urma nunta, iar acum Gabriela Cristea a făcut un nou anunț, scrie huff.ro.

Se pare că cei doi fac schimbări în ceea ce privește evenimentul, dar și ruperea turtei fiicei lor. Presa mondenă anunță că prezentatoarea TV și soțul ei urmează să se căsătorească religios și ar fi reprogramat ruperea turtei.

Citeşte şi Gabriela Cristea, cu ochii în lacrimi în timpul emisiunii. Anunţul cutremurător făcut de prezentatoare: „A murit…”

Astfel, cei doi părinți ar urma să-i rupă turta fiicei lor pe 23 septembrie, cu o săptămâna mai devreme decât era programat iniţial. Totul s-a petrecut după o ședință de ultimă oră în frumoasa familie.

Tot duminică, pe 23 septembrie, Victoria va împlini un anișor de când a venit pe lume.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea a anunțat și când va face nunta.

„O să vorbesc despre asta, deşi nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem nişte poze frumoase, să stăm cu fiica noastră.

O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă.

Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu ştim data. Cred că o să fie în octombrie”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.