Gabriela Cristea a dezvăluit care sunt cele mai mari vicii ale sale: „Este o plăcere vinovată, sunt și eu om”

Gabriela Cristea este o persoană asumată, iar de această dată vedeta le-a dezvăluit tuturor care sunt viciile la care nu poate să renunțe.

09 apr. 2024, 08:32
Gabriela Cristea a dezvăluit care sunt cele mai mari vicii ale sale: „Este o plăcere vinovată, sunt și eu om”
Gabriela Cristea a vorbit despre cele mai mari vicii ale sale

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, care nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Vedeta își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa, prin intermediul rețelelor sociale, iar de curând aceasta le-a vorbit urmăritorilor săi despre viciile la care nu poate renunța.

Citește și: Trei rețete delicioase preparate de Gabriela Cristea pentru familia ei: „Efectiv se topesc în gură”

„În ultima vreme am început să beau cafea. Știți că nu sunt băutoare de cafea, dar a cumpărat soțul o mașină nouă de făcut cafea și face o cafea…Pot spune că face un lapte spumat unde se pune foarte, foarte puțină cafea iar aroma este super bună. Este un fel de lapte cu cafea. Dar nu despre asta voiam să vă spun ci despre plăcerile vinovate sau nevinovate pe care le avem pentru că eu am decis dacă fac ceva să nu mă mai simt vinovată de absolut nimic…să îmi asum”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au angajat o femeie pentru treburile casnice. Cât de mare este casa în care locuiesc VIDEO

Pe lângă consumul de cafea, vedeta mai are un viciu: sucurile carbogazoase cu cafeină.

„Am încercat să mă las de tot de sucul negru și nu pot. Este o plăcere vinovată. Este adevărat că am redus mult cantitatea pe care o beau zilnic și în loc de lichidul buclucaș înlocuiesc cu apă. Am ajuns să beau mai multă apă acum decât consumam înainte, dar de lăsat de sucul negru nu am putut să mă las deloc. Eu mărturisesc…dacă nu pot, nu pot. Am și eu limitele mele. Sunt și eu om și nu întotdeauna îmi ies lucrurile care mi le propun să le fac”, a mai dezvășuit Gabriela Cristea.