Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută ‘balenă’: „Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”

Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută 'balenă'. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” s-a luptat cu kilogramele în plus, după nașterea celor două fiice ale sale și mai are câteva de dat jos, motiv pentru care duce un stil de viață echilibrat.

29 aug. 2023, 11:53
Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută ‘balenă’: „Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”
Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută 'balenă'

Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută ‘balenă’. Vedeta nu a mai suportat cometariile răutăcioase ale internauților și a răbufnit, în cadrul unui clip pe TikTok, după ce o urmăritoare i-a reproșat că ar face excese alimentare și că s-a îngrășat.

Citește și: Gabriela Cristea a fost agresată fizic și a decis să divorțeze. A recunoscut, cu ochii în lacrimi: „S-a întâmplat de două ori”

Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută ‘balenă’

Gabriela Cristea a ieșit la atac împotriva celor care o jignesc constant, făcând aluzie la greutatea ei. „Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt.

Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”, a declarat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie delicioasă de tort.