Gabriela Cristea a reacţionat, după ce a fost acuzată că nu livrează cozonacii comandați clienților: „Diferență de câteva zile, e normal”

Gabriela Cristea este asaltată de un val de hate și negativitate în mediul online. Recent, vedeta a fost acuzată că nu și-ar onora comenzile de cozonaci primite de la clienți.

18 apr. 2024, 12:51
Gabriela Cristea a reacţionat, după ce a fost acuzată că nu livrează cozonacii comandați clienților: „Diferență de câteva zile, e normal”
Gabriela Cristea a reacţionat, după ce a fost acuzată că nu livrează cozonacii comandați clienților: „Diferență de câteva zile, e normal”

Gabriela Cristea a reacționat acuzațiilor conform cărora nu-și onorează comenzile de cozonaci. Vedeta de televiziune muncește mult pentru afacerea ei și nu înțelege de ce s-a pornit acest subiect în mediul online.

Citește și: Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta

Gabriela Cristea a reacţionat, după ce a fost acuzată că nu onorează comenzile

Gabriela Cristea este o prezentatoare de succes, o gospodină desăvârșită și, mai nou, o afaceristă de succes. În această primăvară a lansat „Fărâma”, brand prin care împarte cu oamenii o parte din pasiunea sa pentru bucătărie. Vedeta vinde cozonaci artizanali și babka, împărțiți în mai multe categorii: cu cremă de ciocolată, de fistic, gianduia cu nuci, ba chiar și cu piure de măr și caramel sărat.

De producție se ocupă chiar Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda, astfel că prețurile pornesc de la 85 de lei și ajung chiar și până la 140 pentru un cozonac cu cremă de fistic. Dată fiind și notorietatea sa, comenzile nu au întârziat să apară. Nu au fost puțini cei care și-au comandat de pe site-ul prezentatoarei, dar cum era de așteptat, au apărut și plângeri. Unele persoane reclamă faptul că Gabriela Cristea nu și-ar onora comenzile. În acest context, vedeta tv a ținut să faăc lumină asupra situației.

„Am avut ceva întârzieri, pentru că sunt foarte multe comenzi, dar le vom onora pe toate în cel mai scurt timp. Adică deja ne-am redresat producția și e ok. Vor primi comenzile. Cei care s-au plâns, probabil că le-au primit ieri. Diferență de două zile, trei zile. Adică nu e vreo mare tragedie”, a explicat Gabriela Cristea pentru fanatik.ro.

În ciuda faptului că au existat și persoane care au acuzat-o că folosește chimicale în produsele sale, Gabriela Cristea a fost chiar surprinsă de numărul uriaș de comenzi. În plus, este convinsă că părerile negative pot veni de la persoane ce își doresc să nu aibă succes în afaceri.

„Este absolut firesc. Nu ne-am așteptat să avem volum atât de mare de cereri. Pe unele dintre produse am și pus sold-out ca să nu mai luăm comenzi. Pentru că nu mai facem față din punct de vedere cantitativ. Dar probabil că astăzi o să ajungem la zi cu toate comenzile. E firesc. Mai ales că este o afacere la început și trebuie să vezi exact cum funcționează. Trebuie să ne dăm și noi seama de niște fluxuri și de niște chestiuni. Dar nu e nimic așa. Hai să fim cinstiți! E o întârziere de două zile, nu e așa mare tragedie. Eu fac în continuare în cozonaci”, a mai dezvăluit Gabriela Cristea.

Vedeta de la Mireasa este acuzată că a șters comentariile negative. Și Viperele Vesele o taxează dur pe prezentatoarea tv într-o postare de pe Instagram.

„COZONACUL DE PAȘTE CARE AJUNGE DE CRĂCIUN – OFERTĂ UNICĂ MARCA GABRIELA CRISTEA. Zeci de persoane au reclamat pe Facebook calitatea îndoielnică a cozonacilor doamnei „Drinky-Drinky”. Au scos în evidență și faptul că au fost înșelați, că au plătit cozonacii și nu le-au fost livrați la data stabilită. Probabil, doamna Cristea o fi croșetat cozonacii în loc să îi frământe, ea pozând, de-a lungul timpului, și într-o croitoreasă desăvârșită.

Toate aceste comentarii nefavorabile afacerii cu cozonaci ai Gabrielei Cristea au fost șterse de aceasta și blocați utilizatorii. Așa intelege doamna Cristea să își respecte clienții. Vă prezentăm o parte dintre aceste comentarii. Concluziile le trageți voi! Noi vă putem doar recomanda să nu vă mai încredeți în reclamele tuturor acestor influenceri, acestor „gospodine” pricepute la de toate și, în fapt, la nimic altceva decât la a face reclamă, de multe ori, mincinoasă”, este mesajul postat de Vipere.

Citește și: Gabriela Cristea, luată la mișto de fani după i-a făcut o surpriză lui Tavi Clonda: „El ce cauta acasă? Nu era la serviciu?”