Gabriela Cristea, afectată de relația defectuoasă cu părinții: „Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură”

Gabriela Cristea, afectată de relația defectuoasă cu părinții. Prezentatoarea TV și-a amintit despre din copilăria ei, în care părerea celor mici nu era sub nicio formă luată în calcul, fapt ce a avut repercusiuni privind încrederea în sine. Vedeta încearcă să se comporte diferit cu cele două fetițe.

21 apr. 2024, 09:13
Gabriela Cristea, afectată de relația defectuoasă cu părinții: „Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură”
Gabriela Cristea, afectată de relația defectuaosă cu părinții

Gabriela Cristea, afectată de relația defectuaosă cu părinții. Vedeta și Tavi Clonda sunt împreună de nouă ani și au împreună două fetițe, pe Victoria și Iris. Chiar dacă acum are o familie frumoasă, bruneta a povestit că părinții ei au fost foarte duri cu ea și cu fratele ei.

Gabriela Cristea, afectată de relația defectuaosă cu părinții

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria și regulile care au marcat-o atunci când avea o vârstă fragedă. Vedeta nu și-ar dori să le transmită și fiicelor ei aceleași lucruri, dat fiind că ei i-au afectat încrederea în sine și a avut mult de muncă pentru a și-o recâștiga.

Noi, de exemplu, nu aveam voie să avem nicio părere. Părerea noastră nu conta, nu era luată în calcul. Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Eram trimiși în camera noastră. Nu participam la discuții cu oameni mari.

Probabil foarte multe lucruri nu mai simțeam pentru că regulile au fost implementate când noi eram foarte mici. „Bătaia e ruptă din Rai.’ Încerc să nu le implementez copiilor aceste cuvinte. A avut repercursiuni foarte mari. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc resursele”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Mami, crește-mă frumos”, realizat de Diana Bișinicu.

Citește și: Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta

Gabriela Cristea a dezvăluit care sunt cele mai mari vicii ale sale

Prezentatoarea TV își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa, prin intermediul rețelelor sociale, iar de curând aceasta le-a vorbit urmăritorilor săi despre viciile la care nu poate renunța.

În ultima vreme am început să beau cafea. Știți că nu sunt băutoare de cafea, dar a cumpărat soțul o mașină nouă de făcut cafea și face o cafea…Pot spune că face un lapte spumat unde se pune foarte, foarte puțină cafea iar aroma este super bună. Este un fel de lapte cu cafea. Dar nu despre asta voiam să vă spun ci despre plăcerile vinovate sau nevinovate pe care le avem pentru că eu am decis dacă fac ceva să nu mă mai simt vinovată de absolut nimic…să îmi asum”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Pe lângă consumul de cafea, vedeta mai are un viciu: sucurile carbogazoase cu cafeină. „Am încercat să mă las de tot de sucul negru și nu pot. Este o plăcere vinovată. Este adevărat că am redus mult cantitatea pe care o beau zilnic și în loc de lichidul buclucaș înlocuiesc cu apă.

Am ajuns să beau mai multă apă acum decât consumam înainte, dar de lăsat de sucul negru nu am putut să mă las deloc. Eu mărturisesc…dacă nu pot, nu pot. Am și eu limitele mele. Sunt și eu om și nu întotdeauna îmi ies lucrurile care mi le propun să le fac”, a mai dezvășuit Gabriela Cristea.