Gabriela Cristea, aproape de o împăcare cu tatăl cu care nu vorbeşte cu el de de 21 de ani? „Niciodată să nu spui niciodată”

Războiul dintre Gabriela Cristea (41 de ani) și familia vedetei pare să se apropie de final. Vedeta a declarat că nu exclude o împăcare cu tatăl ei, Eugen Cristea (65 de ani).

14 oct. 2016, 10:48

Bruneta se află în război cu familia ei de 21 de ani, de când a plecat de acasă, scrie click.ro. Atunci, vedeta tv a rupt orice legătură cu părinții și nu a vrut să mai știe nimic de ei. Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea propriei mame și nu a sărit în ajutorul tatălui ei când a aflat că acesta a ajuns pe patul de spital.

Citeşte şi Tavi Clonda, anunţ trist pe Facebook: „Dumnezeu să te aibă în pază acolo sus”

Anii au trecut, iar înțelepciunea câștigată odată cu vârsta pare s-o aducă pe Gabriela Cristea pe calea cea bună. Vedeta a mărturisit în exclusivitate pentru Click! că uneori se gândește să își ierte familia. Asta în ciuda faptului că Eugen Cristea a declarat recent că se gândește să-i lase averea lui Gigi Becali.

„Despre declarațiile tatălui meu cu privire la cui îi lasă averea ce pot spune? Fiecare om are regulile lui după care trăiește și evident trebuie să și le asume. Este opțiunea lui cui o să dea averea, este viața lui, munca lui și poate să facă ce dorește cu ea. Cât despre împăcarea cu el, nu știu ce să zic, este vorba aia nu spune niciodată, niciodată. O să trăim și o să vedem ce-o să fie”, a declarat Gabriela Cristea. 

Citeşte şi Maria Constantin, explicaţie de necrezut despre copilul ei cu Marcel Toader. „Nu e suficient să ne dorim…”

Gabriela Cristea, lăsată fără moștenire

În cadrul unei emisiuni de televiziune, la începutul lunii septembrie, Eugen Cristea a declarat că nu vrea să îi lase fiicei sale nimic după moarte: „Eu m-am hotărât ca toată averea, o casă, o maşină, o mobilă, vreau s-o donez în întregime unei persoane. M-am gândit la domnul Becali dacă poate să mă ajute. Vreau ca această avere să o distribuie dânsul unde trebuie. Să ajute pe cineva! Voi fi satisfăcut de alegerea pe care am luat-o. Domnul Becali are frica lui Dumnezeu, nu ar face niciodată o greşeală. Eu nu sunt în măsură să aleg pe cineva pentru că nu cunosc. Acest act de donaţie doresc să îl fac oricând. Cine va primi această donaţie va moşteni şi în timpul vieţii mele şi după ce trec în nefiinţă. Singurul care poate să fie de încredere şi să mă ajute că efectiv eu am o pensie, domnul Becali este cel mai potrivit pentru a-mi da o mână de ajutor”.