Gabriela Cristea aruncă bomba despre căsnicia cu Marcel Toader: „Am trăit multă vreme cu un bărbat abuzator. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”

Gabriela Cristea a făcut o serie de dezvăluiri legate de căsnicia cu Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți din 2008 până în 2013.

04 iul. 2022, 19:05
Gabriela Cristea aruncă bomba despre căsnicia cu Marcel Toader: „Am trăit multă vreme cu un bărbat abuzator. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”

Gabriela Cristea nu a vorbit până acum despre motivele despărțirii de primul ei soț, însă acum prezentatoarea de la „Mireasa, capriciile iubirii” a dezvăluit ce probleme a întâmpinat în acea căsnicie.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au stat împreună până în 2013. Șase ani mai târziu, omul de afaceri s-a stins din viață din cauza unui stop cardiac. Prezentatoarea i-a șocat pe toți, recent, când a dezvăluit ce a dus exact la ruperea relației.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Prezentatoarea tv a trecut peste experiența traumatizantă din relația cu Marcel Toader, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda.

„Eu nu am avut (n.red.: nevoie de un partener „tampon’ între două relații serioase). Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant. Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel’, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de opt ani. Au și două fetițe superbe împreună și se înțeleg de minune. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”. Cântărețul venise să dea o probă pentru band-ul emisiunii și chiar atunci s-au observat și s-au plăcut. Sunt împreună de pe 24 ianuarie 2014.

Citește și Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Cine a obţinut media cea mai mare

Citește și Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, anunţ despre al treilea copil: „Singuri acasă după aproape cinci ani”