Gabriela Cristea aruncă bomba! Vedeta a dezvăluit rezultatul testului de sarcină. „Un băiețel?”

Gabriela Cristea, prezentă în emisiunea „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu, a vorbit despre posibilitatea ca fiicele ei să aibă și un frate.

25 apr. 2023, 17:18
Gabriela Cristea aruncă bomba! Vedeta a dezvăluit rezultatul testului de sarcină. „Un băiețel?”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit soț și soție în 2015, iar un an mai târziu au devenit pentru prima oară părinți. Cei doi au împreună două fetițe, pe Bella Victoria Margot și pe Thea Iris Selena. Prezentatoarea tv a mărturisit că nu inteționează să își mărească familia.

Prima fetiță a venit pe lume în 2016, iar în 2019 cea de-a doua, care a completat perfect tabloul de familie.

Citește și Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

Gabriela Cristea (48 ani) și Tavi Clonda (43 ani) s-au căsătorit în 2015 și, după numai un an, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. În 2019, prezentatoarea TV a adus pe lume a doua fetiță care le-a completat tabloul de familie.

Recent, vedeta a fost întrebată dacă mai vrea copii și a mărturisit că nu, dar că recent a trecut prin mari emoții fiindcă a crezut că e însărcinată. Spre bucuria ei, rezultatul testului de sarcină a ieșit negativ.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, i-a spus Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Gabriela Cristea, dezvăluiri fără perdea despre coșmarul din căsnicie. Ce era obligată să facă: „Am rămas cu niște sechele. Gata, stop, nu mai pot”

Gabriela Cristea a trăit un adevărat coșmar în căsnicia de cinci ani de zile cu Marcel Toader. Vedeta și-a adus aminte de momentele grele prin care a trecut și care au marcat-o în acea perioadă.

Gabriela Cristea a mărturisit că a cerut inclusiv ajutor din partea psihologului. Vedetei i-a luat mult până când a depășit toată acea perioadă de coșmar.

Gabriela Cristea a avut o perioadă în care câștiga un salariu de 20.000 de euro lunar. Muncea enorm și era epuizată, motiv pentru care simțea nevoia de o pauză ca să se pună pe picioare. Nu voia să renunțe de tot la televiziune, ci doar să se recupereze, dar Marcel Toader nu a fost de acord sub nicio formă. Vedeta spune că stătea la muncă toată ziua, de dimineață până seara, și era foarte stresată.

Începea programul la 7 dimineața și se mai întorcea acasă abia după miezul nopții. Duminică se odihnea și stătea în pat până târziu, era singura ei zi liberă în care încerca să se relaxeze. Din acea perioadă au început și problemele cu tiroida.

”Eu am zis că vreau să mă opresc. Că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. (…). El nu a fost de acord”, a mărturisit ea.