Gabriela Cristea despre infidelitate: „Nu bag mâna în foc nici pentru mine”

Gabriela Cristea nu este de acord cu infidelitatea în cuplu, însă recunoaşte că niciodată o femeie nu poate fi sigură de bărbatul ei. Însă ea mărturiseşte că nici în cazul ei nu poate "băga mâna în foc".

08 feb. 2014, 10:12

În emisiunea lui Teo Trandafir s-a discutat despre relaţiile de cuplu şi, inevitabil, s-a ajuns la tema … infidelitate. Gabriela Cristea a explicat că femeile nu au nici un motiv să le ceară partenerilor să nu le înşele, pentru că niciodată nu putem fi sigur că acest lucru nu se întâmplă.

Asta nu doar din cauza inimilor zburdalnice ale iubiţilor sau soţilor, ci şi pentru că şi reprezentantele sexului frumoas, la rândul lor, pot ajunge într-o astfel de situaţie. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a recunoscut faptul că „nu poate băga mâna în foc” în privinţa fidelităţii ei.

„Dacă te pune necuratul că mă înşeli… Asta nu înseamnă că dacă îi spui aşa ceva nu te mai înşală. Acuma, nici pentru mine nu bag mâna în foc”, a spus Gabriela la emisiunea lui Teo Trandafir, scrie libertatea.ro.

Gabriela Cristea este însărcinată? Imaginile care o dau de gol