Gabriela Cristea, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat din cauza Covid-19: „M-am trezit într-o noapte în panică”

Gabriela Cristea a spus tot despre problemele de sănătate cu care s-a luptat din cauza infectării cu Covid-19. Vedeta a trecut prin atacuri de panică și chiar momente de depresie.

05 nov. 2021, 09:16
Gabriela Cristea, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat din cauza Covid-19: „M-am trezit într-o noapte în panică”

Gabriela Cristea și familia ei s-au infectat cu Sars-Cov-2 după ce au fost toți într-o vacanță în China. Vedeta s-a vaccinat cu schema completă și a avut o formă ușoară a bolii, însă virusul i-a generat anumite probleme în ceea ce privește sănătatea emoțională.

Gabriela Cristea a povestit că în timpul bolii s-a luptat cu atacuri de panică și fobii, de aceea prezentatoarea a fost nevoită să apeleze la psiholog. Rolul de prezentatoare al emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii” a fost preluat pentru o perioadă de către Paula Chirilă.

Încă o lovitură pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că are COVID: „Am sunat la Ambulanță”

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de pe Antena Stars, prezentatoare a povestit cum a fost perioadă infectării, dar și cu ce probleme s-a confruntat după ce s-a vindecat.

Gabriela Cristea a fost nevoită chiar să apeleze și la un psiholog din cauza unor episoade depresive, sistemul nervos vegetativ fiind afectat din cauza coronavirusului.

”Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des. Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.

Gabriela Cristea, păgubită de fostul soț, Marcel Toader, chiar și după moartea acestuia. Vedeta a fost silită să predea mașina

Gabriela Cristea are în continuare de tras de pe urma falimentului firmei fostului soș, Marcel Toader, la doi după decesul acestuia.

Administratorul judiciar al sociectății pe care a deținut-o Marcel Toader a somat-o pe Gabriela, anul acesta, să predea mașina cu care circula de mai mulți ani, pentru că aceasta era înmatriculată pe firmă sau, în caz contrar, să plătească contravaloarea actuală de 40.000.

Gabriela Cristea a preferat să predea autoturismul și să circule cu o mașină închiriată. Probleme vedetei continuă totuși deoarece Gabriela Cristea apare încă asociată în firma Bleu Ciel SRL, în prezent în procedură de faliment. Marcel Toader a deținut aici 85% din părțile sociale, Radu Andrei D. are 10% iar Gabriela Cristea – 5%.

Din punct de vedere legal, toți asociații au cotă de participare la beneficii și pierderi în funcție de procentul părților sociale pe care-l dețin, relatează Wowbiz.ro.

Gabriela Cristea: „Toader e bun de plată”

Gabriela Cristea declara acum 3 ani, că fostul soț i-a extras abuziv din cont, suma de 400.000 de euro, iar în 2018, vedeta l-a dat în judecată pe Marcel Toder. Din păcate vedeta nu a putut să recupereze suma nici până azi.

Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, a povestit avocata Gabrielei Cristea în 2018.