Gabriela Cristea, dezvăluiri fără perdea despre coșmarul din căsnicie. Ce era obligată să facă: „Am rămas cu niște sechele. Gata, stop, nu mai pot”

Gabriela Cristea a trăit un adevărat coșmar în căsnicia de cinci ani de zile cu Marcel Toader. Vedeta și-a adus aminte de momentele grele prin care a trecut și care au marcat-o în acea perioadă.

24 apr. 2023, 18:34
Gabriela Cristea, dezvăluiri fără perdea despre coșmarul din căsnicie. Ce era obligată să facă: „Am rămas cu niște sechele. Gata, stop, nu mai pot”

Gabriela Cristea a mărturisit că a cerut inclusiv ajutor din partea psihologului. Vedetei i-a luat mult până când a depășit toată acea perioadă de coșmar.

După ce a pus punct căsniciei cu Marcel Toader, Gabriela Cristea s-a refugiat în brațele lui Tavi Clonda, alături de care are familia pe care și-a dorit-o. Chiar și așa, vedeta nu a uitat prin ce a trecut cu fostul soț și a povestit, în cadrul unui interviu, cât de dificil a fost.

Gabriela Cristea a avut o perioadă în care câștiga un salariu de 20.000 de euro lunar. Muncea enorm și era epuizată, motiv pentru care simțea nevoia de o pauză ca să se pună pe picioare. Nu voia să renunțe de tot la televiziune, ci doar să se recupereze, dar Marcel Toader nu a fost de acord sub nicio formă. Vedeta spune că stătea la muncă toată ziua, de dimineață până seara, și era foarte stresată.

Citește și Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

Ce era obligată să facă Gabriela Cristea de către fostul soț, Marcel Toader

Începea programul la 7 dimineața și se mai întorcea acasă abia după miezul nopții. Duminică se odihnea și stătea în pat până târziu, era singura ei zi liberă în care încerca să se relaxeze. Din acea perioadă au început și problemele cu tiroida.

”Eu am zis că vreau să mă opresc. Că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. (…). El nu a fost de acord”, a mărturisit ea.

Citește și Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit şi la noi acasă”

În acel moment Gabriela Cristea a răbufnit și i-a cerut și lui Marcel Toader să facă ceva pentru a aduce mai mulți bani acasă. ”Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteală pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis Gata, stop, nu mai pot. Du-te tu. Du-te tu și fă tu ceva”, a mai povestit vedeta.