Gabriela Cristea, gravidă pentru a treia oară? Mesajul vedetei pe Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu admirat în showbizul autohton. Au două fetițe împreună și, în ultima vreme, au căutat o bonă care să aibă grijă de ele atunci când părinții sunt ocupați, programul amândurora fiind foarte încărcat. Dar deja au apărut zvonuri cu privire la a treia sarcină.

08 nov. 2019, 09:34
Gabriela Cristea, gravidă pentru a treia oară? Mesajul vedetei pe Instagram

Gabriela Cristea  a fost întrebată în ultima vreme dacă ar fi gravidă pentru a treia oară, lucru pe care l-a infirmat numaidecât. „Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea a revenit pe sticlă şi acest lucru coincide şi cu faptul că prezentatoarea tv s-a apucat de dietă. Bruneta este gazda emisiunii „Like a star” de la Antena Stars, un show matrimonial, format cu care vedeta este deja obişnuită. Înainte de nuntă, Gabriela Cristea a ţinut un regim, însă acum are o dietă personalizată cu care speră să ajungă la greutatea dorită.

Vedeta are trei mese şi două gustări pe zi. Începe dimineaţa cu un mic dejun uşor. Se rezumă doar la o sticlă de sana cu fulgi de secară sau mozzarela cu roşii şi ulei de măsline, are gustările la fel de simple, care constau înttr-un suc de fructe sau tot lactate, sărace în grăsimi. La prânz, Gabriela Cristea îşi poate permite o salată de ton şi o cină minimalistă la care  mânâncă mămăligă cu iaurt. În total, vorbim de un meniu de doar 1000 de calorii zilnic cu care bruneta vrea să slăbească repede şi uşor. Între mese, Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie.