Gabriela Cristea şi-a botezat fetiţa. PRIMELE IMAGINI DE LA BISERCĂ

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa. Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică din apropierea casei lor din zona Corbeanca, iar dorinţa Gabrielei Cristea a fost ca micuţa să nu fie băgată în cristelniţă. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2018, 11:45

„Astazi Victoria se boteaza. Doamne ajuta!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, postând şi o fotografie cu fetiţa ei.

Fetiţa Gabrielei Cristea a avut nu mai puțin de patru nași. „Victoria are patru naşi, care nu formează două perechi de naşi. Cristina şi Mădălin sunt o pereche, iar Andreea este separat şi Tudor separat. Pe Tudor îl ştiu de când s-a născut, cu Tavi a avut de la început o relaţie deosebită, iar cu Victoria sigur o să se înţeleagă bine. Vrem să-i fie mai mult decât naş, vrem să îi fie frate mai mare. Cu Tudor încheiem lista naşilor Victoriei”, a spus Gabriela Cristea.

Dorinţa cea mare a Gabrielei Cristea a fost ca micuța să nu va fi băgată cu totul în cristelniță, copila fiind doar stropită cu apă de către preoți.

Petrecerea are loc sâmbătă seară, după botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, şi se anunţă una grandioasă, cu peste 150 de invitați.