Gabriela Cristea, mărturisiri despre înşelat: "Recunosc că am avut momente de scăpare, să nu mă judecaţi aspru"

Publicat: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 10:27 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 10:27 // Sursa: romaniatv.net

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea a vorbit despre infidelitate, ocazie cu care a recunoscut că a avut, la rândul ei, momente de scăpare.

Femeile şi bărbaţii înşală deopotrivă, numai că femeile sunt mai discrete, deşi în ultima vreme, ele se tot laudă. Asta e realitatea, de ce să ne ascundem după deget. Înainte, femeile erau mai discrete. Ideea este să nu mă judecaţi, pentru că asta încerc să fac şi eu. Să nu-i judec pe alţii.

De-a lungul timpului, recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare în care i-am judecat pe alţii, dar învăţând în timp că nicio situaţie nu seamănă cu alta oricum am privi lucrurile şi că oamenii nu trebuie judecaţi pentru reacţiile pe care le au într-un anumit moment al vieţii.

Vă cer un strop de toleranţă şi să nu mă judecaţi aspru", a spus Gabriela Cristea. Gabriela Cristea va deveni din nou mamă, anul viitor și este foarte fericită de când a aflat această veste! Deși momentan se simte bine, vedeta trebuie să fie atentă în ultimul trimestru de sarcină. Medicii i-au spus deja că va trebui să nască înainte de termen, pentru a evita eventualele complicații.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni.

Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu.

Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații... Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme", a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gabriela Cristea Gabriela Cristea inselat sex Gabriela Cristea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7564
RON
20 Mar
noapte 6 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H