Gabriela Cristea nu poate să slăbească: „În fiecare zi mă gândesc, mă apucă disperarea”

Gabriela Cristea nu poate să slăbească. Vedeta este în culmea disperării că nu reuşeşte să dea jos câteva kilograme şi se stresează foarte tare din cauza asta. În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea le-a mai mărturisit internauților că îi trece zilnic prin minte această frustrare a sa.

14 mart. 2022, 08:44
Gabriela Cristea nu poate să slăbească: „În fiecare zi mă gândesc, mă apucă disperarea”
Gabriela Cristea nu poate să slăbească

Gabriela Cristea nu poate să slăbească. ”În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea”,  a declarat Gabriela, în cadrul unui live de pe Instagram.

Citeşte şi: Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy: „Am învăţat multe în viaţă”

Gabriela Cristea nu poate să slăbească

Acum un an, vedeta de televiziune le spunea fanilor că a intrat la cura de slăbire pentru a scăpa de kilogramele în plus. Gabriela Cristea avea atunci meniul împărțit în cinci mese, trei principale și două gustări.

M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super!

Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, spunea Gabriela Cristea, anul trecut.