Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy: „Am învăţat multe în viaţă”

Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy. La debutul în televiziune, prezentatoarea a făcut furori cu un pictorial incendiar în celebra revistă pentru bărbați. Imaginile au propulsat-o imediat în atenția publicului, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

16 feb. 2022, 13:28
Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy: „Am învăţat multe în viaţă”
Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy

Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy. Astăzi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, bucurându-se de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de succesul pe plan profesional, a fost mereu în centrul atenției, cu apariții controversate, dar şi cu relațiile de dragoste scandaloase.

Citeşte şi: Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Trebuie să fac RMN, m-am programat deja!”

Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy

Chiar dacă au fost şi voci răutăcioase, care au criticat-o pentru faptul că a pozat nud, alții au apreciat curajul și formele ei.  Gabriela Cristea își asumă fiecare experiență din viața sa, inclusiv pictorialul în revista Playboy, dar și relațiile amoroase tumultuoase.

,,Nu am ce să regret, am învățat multe în viață. Trebuie să ne asumăm fiecare moment din viața noastră, să trăim cu el și să fim împăcați cu deciziile pe care le luăm, pentru că, până la urmă, sunt deciziile noastre și la momentul la care am luat deciziile respective, am crezut că sunt cele mai bune.”, a declarat Gabriela Cristea.

Când au apărut fotografiile provocatoare cu Gabriela Cristea, la vremea respectivă s-a declanșat în presă un scandal de amploare. Paula Crăciunescu, mama ei adoptivă, a vorbit atunci despre motivul pentru care celebra prezentatoare a acceptat să pozeze goală.

,,Au venit colegii la mine şi mi-au zis: Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani”, a declarat Paula Crăciunescu.