Gabriela Cristea nu se lasă afectată de acuzațiile că ar fi intrat beată în emisiune. Iată care e prima reacție a prezentatoarei TV

Gabriela Cristea a fost acuzată de Viperele Vesele că ar fi intrat în emisiune în stare de ebrietate. Iată care a fost prima reacție a prezentatoarei TV.

01 iun. 2023, 14:45
Gabriela Cristea nu se lasă afectată de acuzațiile că ar fi intrat beată în emisiune. Iată care e prima reacție a prezentatoarei TV
Gabriela Cristea nu se lasă afectată de acuzațiile că ar fi intrat beată în emisiune. Iată care e prima reacție a prezentatoarei TV

Recent, Viperele Vesele au lansat o serie de zvonuri și acuzații conform cărora Gabiela Cristea s-ar fi prezentat la locul de muncă aflată sub influența băuturilor alcoolice, ba mai mult, aceasra ar fi intrat în emisiune aflată în stare de ebrietate. prezentatoarea TV a revenit pe micile ecrane la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, iar după filmările pentru proiectul respectiv, aceasta ar fi intrat în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, aflându-se în aceeași stare.

Citește și: Smiley i-a scos ochii lui Cătălin Măruţă că n-a venit la nunta lui. De ce n-au ajuns prezentatorul TV şi Andra la marele eveniment

După ce internetul a explodat din cauza acestor acuzații, Gabriela Cristea a avut o reacție. Iată care a fost atitudinea prezentatoarei TV cu privire la zvonurile lansate de Viperele Vesele.

Se pare că toate bârfele care au circulat în mediul online nu au afectat-o prea tare pe Gabriela Cristea, care nu s-a ferit să își facă treburile pe care le avea de făcut, conform programului. Mai mult de atât, vedeta nu s-a ferit să se afișeze public. Aceasta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini surprinse la un cabinet de stomatologie. prezentatoarea TV a postat chiar momentul în care probează gutiere, pe care cel mai probabil la va utiliza în următoarea perioadă.

Tavi Clonda sare în apărarea Gabrielei Cristea

Acesta a declarat că acuzațiile nu sunt adevărate, mai ales pentru că prezentatoarea nu consumă niciodată alcool. El a adăugat că fapta nu va rămâne nepedepsită și probabil vor acționa în instanță pentru a i se face dreptate vedetei.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!”, a declarat Tavi Clonda pentru click.ro.

Potrivit Viperele Vesele, Gabriela Cristea a intrat în emisiune într-o stare avansată de ebrietate.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate. Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, au transmis Viperele Vesele pe pagina de Instagram.

Citește și: Șoc și goază pentru Dinu Maxer! A făcut accident cu copilul în mașină. Ce detalii a dezvăluit băiatul