Șoc și groază pentru Dinu Maxer! A făcut accident cu copilul în mașină. Ce detalii a dezvăluit băiatul

Dinu Maxer ar fi putut crea un accident de proporții. În mașină cu el se afla și fiul său Andreas. Află toate detaliile în articol!

01 iun. 2023, 13:46
Șoc și groază pentru Dinu Maxer! A făcut accident cu copilul în mașină. Ce detalii a dezvăluit băiatul
Șoc și goază pentru Dinu Maxer! A făcut accident cu copilul în mașină. Ce detalii a povestit băiatul

Dinu și Deea Maxer au decis să pună capăt mariajului lor, după nu mai puțin de 18 ani de relație. Atunci când au hotărât că drumurile lor se vor despărți, au stabilit că fiecare dintre ei va avea grijă de câte un copil. Așadar, Dinu Maxer este responsabil de creșterea băiatului lor, Andreas, pentru care acesta este părinte cu normă întreagă.

Citește și: Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”

Tocmai din acest motiv, cei doi au ajuns să petreacă foarte mult timp împreună, chiar și la evenimente cei doi au început să se prezinte împreună. Micuțul Andreas a apărut alături de tatăl său chiar și la televizor, iar ultima apariție acestora a fost la emisiunea Cristi Brancu. Acolo Dinu Maxer a fost dat de gol chiar de fiul său. Invitații au fost provocați de Cristi Brancu la un joc. Dinu trebuia să își pună o pereche de căști, iar muzica trebuia dată la maxim. În acest timp, fiul său primea o serie de întrebări la care trebuia să răspundă cu sinceritate.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Dinu Maxer

Andreas nu a avut nicio problemă și nu s-a rușinat deloc, ba chiar a răspuns cu onestitate la toate întrebările pe care le-a primit. Cu această ocazie, l-a și dat de gol pe tatăl său cu privire la o greșeală pe care acesta a făcut-o în trafic, care ar fi putut avea un final tragic. Mai exact, Brancu a întrebat care este cea mai trăsnită chestie pe care a făcut-o Dinu. Atunci Andreas a avut un răspuns total neașteptat, poveștind o situație care îl avea drept personaj principal pe tatăl său..

Băiatul a povestit că în drum spre mare, acolo unde mergeau pentru mai multe evenimente, la un moment dat, din cauza faptului că nu era atent la drum, Dinu Maxer a produs un accident rutier. Gândindu-se la cum s-au desfășurat lucrurile, Andreas chiar se întreba cum de nu a fost nicio victimă, dat fiind că manevra făcută de tatăl său la volan a fost una cât se poate de periculoasă.

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit Andreas, în emisiunea lui Cristi Brancu.

După ce fiul său a dat tot din casă, Dinu Maxer a fost nevoit să răspundă la același set de întrebări. Când s-a ajuns la această întrebare, artistul a dat un răspuns extrem de surprinzător, dat fiind că era foarte asemănător cu cel dat de Andreas.

”Venind spre tine, în loc să fac dreapta, am luat-o drept în față că am văzut același traseu, doar că am făcut o oră…”, a spus și Dinu Maxer, răspunzând astfel la aceeași întrebare, povestind o întâmplare tot din spera de circulație.

Citește și: Jador i-a dat papucii Andreei Bălan și s-a aruncat în brațele altei femei. Iată cine este actuala iubită a manelistului