Gabriela Cristea, prima declaraţie despre divorţul de Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost invitata in cadrul emisiunii "Teo Show", unde a vorbit deschis despre perioada grea prin care a trecut in ultimul an.

03 aug. 2017, 05:35

Realizatoarea TV a povestit ca a avut de suportat multe tratamente pentru a ramane insarcinata si chiar tensiuni cu sotul sau, care isi dorea si el cu ardoare un copil.

„La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci soţului meu că nu mai pot. Totul se învârtea în jurul acestor tratamente. Toată lumea ştie. Mergeam la doctor o zi, una nu. I-am zis în noiembrie: «Gata!». A venit luna ianuarie, a fost o perioadă în care nu am mai făcut astfel de tratamente, nimic. În februarie m-am trezit puţin însărcinată. De la natură. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioadă când m-am certat puţin cu el. Eşti ca însetatul ăla care caută în deşert (…) Anul trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am făcut patru tratamente FIV”, a declarat Gabriela Cristea la un post TV.

Imediat dupa ce Gabriela Cristea a povestit aceste lucruri, in presa a aparut vestea ca ar fi fost la un pas de divort. Intrigata de aceste speculatii, prezentatoarea TV a tinut sa lamureasca lucrurile.

„Mesaj pentru impertinentii care si-au permis sa imi atribuie vorbe nerostite: Dragilor asa zis jurnalisti, ieri am vorbit in emisiunea Teo Show despre o perioada dificila din viata mea,dar nu am afirmat nici o secunda ca acea perioada mi-a afectat relatia pe care o am cu sotul meu, Tavi Clonda sau ca era sa ajungem la divort. Ceea ce nu am spus ieri, o sa afirm astazi explicit; in acea perioada din viata mea, doar casnicia si sotul meu m-au ajutat sa pot sa merg mai departe. Ii multumesc lui Dzeu ca Tavi face parte din viata mea si ii multumesc lui ca este atat de bun, generos, rabdator, increzator, asumat si barbat”, a scris Gabriela Cristea pe o retea de socializare.