Gabriela Cristea, PRIMA DECLARAŢIE despre SARCINĂ

Gabriela Cristea s-a săturată să fie mereu ţinta unor întrebri agresive din partea jurnaliştilor, iar ca drept urmare a decis să clarifice odată pentru totdeauna zvonurile din ultima vreme.

30 oct. 2015, 12:11
Gabriela Cristea, PRIMA DECLARAŢIE despre SARCINĂ

Sătulă de zvonurile privind o posibilă sarcină, Gabriela Cristea a decis să clarifice situaţia, spunând că în momentul de faţă nu este însărcinată, şi dacă va fi în curând sau nu să fie lăsată ea să facă marele anunţ.

Mai mult decât atât, prezentatoarea a mai subliniat şi faptul că o persoană atunci când se îngraşă o face din motive medicale, nu doar din cele clasice, scrie WoWBiz.ro.

„În ultima vreme sunt bombardată din toate părțile cu o întrebare la care m-am săturat să mai răspund. Nu sunt însărcinată! M-am săturat să aud întrebarea asta. Lăsați-mă, fraților, să fac ce vreau cu viața mea intimă și să fac copii când o să vreau, când o să pot, când o se întâmple, când o să vrea Dumnezeu!

Nu este treaba nimănui să își vadă de viața mea intimă. M-am săturat și de-asta am avut un moment de revoltă. Să știți că oamenii se pot îngrășa din diverse motive. Mesajul este pentru colegii mei din presă. Telespectatorii trebuie să afle de la mine dacă sunt sau nu însărcinată și să nu mai citească în presă tot felul de prostii”, a spus Gabriela Cristea.

Citeşte şi  Gabriela Cristea şi-a etalat burtica la un eveniment monden. Cine spune că vedeta este gravidă FOTO