Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital: „Nu sunt deloc bine, nu mai înțeleg nimic”

Gabriela Cristea are, din nou, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii multe dintre momente, indiferent că sunt bune sau rele. De această dată, prezentatoarea și-a îngrijorat fanii, mărturisindu-le că nu se simte deloc bine.

12 feb. 2024, 14:34
Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital: „Nu sunt deloc bine, nu mai înțeleg nimic”
Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital. Prezentatoarea trece printr-o perioadă dificilă, acuză stări de rău, asta după ce iar în urmă cu aproape trei săptămâni a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital

Vedeta le-a mărturisit fanilor că au reapărut simptomele unei răceli și nu înțelege cum de se întâmplă acest lucru, având în vedere faptul că a luat o grămadă de pastile, inclusiv antibiotic.

M-am trezit iarăși cu nasul în pioneze, de câteva zile ma tot încearcă o răceală, dar eu nu mai înțeleg nimic pentru că după ce m-am îmbuibat cu atâta antibiotic, bine, recomandat de medic, să ne înțelegem… pentru că știți că am avut niște probleme de sănătate în urmă cu doar două săptămâni jumătate, trei săptămâni.

Uite că sunt iarăși, bine, m-am trezit așa cu nasul, cu ochii, nu sunt bine deloc. Bine, mă încerca treaba asta cam de săptămâna trecută”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani. Ce a făcut artistul: „Așa ‘gospodari’, mai ales măscăriciul”

Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale

Recent, Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat, pe pagina sa de Instagram. De data aceasta, a ales să vorbească despre relațiile extraconjugale, ea fiind una dintre femeile care se află la a doua căsătorie, după un prim mariaj eșuat.

Aceasta a ținut să își întrebe fanii ce părere au în acest context, ținând, totodată, să își spună și ea punctul de vedere. „Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins.

Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei. Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt.

Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație.

În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.