Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani. Ce a făcut artistul: „Așa ‘gospodari’, mai ales măscăriciul”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar unul dintre motive este că împărtășesc cu fanii multe momente din viața lor, și cele plăcute, dar și cele mai puțin plăcute.

08 feb. 2024, 23:34
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani. Ce a făcut artistul: „Așa ‘gospodari’, mai ales măscăriciul”
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani după ce artistul a publicat un video pe contul de Facebook, în care acesta le-a arătat urmăritorilor săi stadiul actual al piscinei din curtea lor. Bărbatul expune situația neobișnuită a piscinei lor, care a fost afectată de temperaturile scăzute și formarea unui strat de gheață foarte gros.

Cam așa arată piscina noastră… Niciodată nu a fost în asemenea fel… 🙈„, a scris el în descrierea clipului.

Citește și: Gabriela Cristea nu are de gând să-și lase averea pe mâinile fetițelor sale: „Să-și muncească propriii bani”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați de fani

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar un utilizator a comentat ironic: „Așa gospodari, în loc să golească bazinul, l-au lăsat cu apă în el. Așa ‘gospodari’, mai ales măscăriciul.”

Această remarcă a generat discuții aprinse în rândul fanilor, unii susținând că este normal să se confrunte cu astfel de situații și să le împărtășească cu publicul, în timp ce alții au considerat că cei doi ar fi putut lua măsuri preventive pentru a evita problemele cauzate de gheață.

Recent, Gabriela Cristea a anunțat fericită că va face parte dintr-un nou proiect, despre care nu a putut să dea prea multe detalii. „Astăzi încep un nou proiect, bine, am început de mai de mult, dar astăzi începe să se concretizeze și facem lucruri din acelea palpabile și sunt foarte emoționată pentru că este un proiect de familie. Mă pregătesc să plec, m-am machiat de la 7 dimineața, mi-am făcut și o cafea”, a spus Gabriela Cristea în filmuleţul de pe Facebook