Gabriela Cristea revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta şi la ce post TV

Gabriela Cristea revine la TV cu o nouă emisiune. Vedeta va fi gazda emisiunii "Mireasa, capriciile iubirii", de la Antena Stars, o extensie a show-ului matrimonial "Mireasa", prezentat de Simona Gherghe.

08 sept. 2021, 14:59
Gabriela Cristea revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta şi la ce post TV

Gabriela Cristea revine în televiziune. Vedeta prezenta până acum emisiunea „Mireasa – Urzeala soacrelor” la Antena Stars, însă show-ul revine acum sub un alt nume.

Gabriela Cristea revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta şi la ce post TV

Gabriela Cristea revine pe micul ecran după o scurtă vacanță, de luni, 13 septembrie. Vedeta va fi gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, o extensie a show-ului matrimonial de la Antena 1 „Mireasa”. „Dragilor, de luni, 13 septembrie vă aștept în direct de la ora 19:30 la „Mireasa, capriciile iubirii” la Antena Stars. Povestim împreună cu concurenții din casa „Mireasa” despre cât de capricioasă este iubirea. Vă aștept cu drag”, a scris Gabriela Cristea.

Șoc! Gabriela Cristea a PLECAT DE ACASĂ cu tot cu copiii! Tavi Clonda e DISPERAT: M-a dat peste cap

În vacanța pe care a avut-o de la emisiunea de la Antena Stars, Gabriela Cristea nu a avut prea mult timp liber, asta pentru că a făcut parte din proiectul „Splash! Vedete la apă”. Din cauza emoțiilor puternice, vedeta a decis să nu sară în apă: „Dragilor, am primit cu drag provocarea „Splash! Vedete la apă”, dar până la urmă am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamăgiți, dar sunt sigură că mulți, sau cei mai mulți, mai ales cei care sunt părinți și poartă responsabilitatea creșterii copiilor, mă înțeleg și poate mai sunt și alții care se regăsesc în decizia mea”.