Șoc! Gabriela Cristea a PLECAT DE ACASĂ cu tot cu copiii! Tavi Clonda e DISPERAT: M-a dat peste cap

Gabriela Cristea de la Kanal D a fost nevoită să plece de acasă cu copiii, iar situația care a lovit ca un șoc pentru soțul ei, Tavi Clonda.

06 aug. 2021, 21:53

Gabriela Cristea

, prezentatoarea de la Kanal D, a fost nevoită să plece de acasă cu copiii, pentru o sesiune de filmări alături de colegii ei. Această situație l-a aruncat pe Tavi Clonda într-o criză de disperare pentru că acum își petrece marea majoritate timpului, singur.

Artistul este disperat și nu se descurcă deloc fără nevasta lui, astfel că el a povestit fanilor de pe Instragram cum a rămas fără curent după o mică furtună cu fulgere. El a mai dezvăluit că în timpul pandemiei i s-au ars toate electrocasnicele.

Tavi Clonda i-a sfătuit pe fani să-și aleagă cu grijă frunizorul de electricitate întrucât compania la care este abonat i-a adus numai belele și are de gând să facă reclamație.

„Acum două săptămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.” s-a plâns artistul fanilor săi, la lumina lumânării.

În timp ce Tavi Clonda a rămas să aibă singur grijă de casă, Gabriela Cristea se află în Bacău unde se ocupă de cariera ei și filmează pentru o emisiune.

„ Prima seară și prima dată la Bacău…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze. ” a scris Gabriela Cristea la o poză postată recent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi! Cine a făcut-o să plângă în public

Gabriela Cristea

a izbucnit în lacrimi în fața tuturor și nu a mai ținut cont de privirile care s-au ațintit asupra ei. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit și cine a făcut-o să plângă în public.

Vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a dat frâu liber lacrimilor cu ocazia primei zi de grădiniță a celor două fetițe, Victoria și Iris! Întregul moment a fost surprins de camera de filmat a soțului ei, care a încurajat-o pe vedetă să zâmbească și să își oprească lacrimile.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda.