Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda! ”Am tot încercat să remediez situația”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe superbe pe care le iubesc ca pe ochii din cap.

27 feb. 2024, 18:54
Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda! ”Am tot încercat să remediez situația”
Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda!

Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda! Deși acum au o căsnicie fericită și mai solidă ca oricând, Gabriela Cristea a dezvăluit că lucrurile nu au fost de la bun început așa.

Citește și Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda!

Recent, prezentatoarea TV a recunoscut că la începutul relației sale cu Tavi Clonda a descoperit la el anumite lucruri pe care nu le agrea.

„La începutul relației mele cu soțul meu, mi se părea că este perfect, nu că ar fi departe de realitate. Dar, cu toate astea, după ce a trecut o vreme, am început să descopăr lucrurile care nu se asortau perfect cu mine. V-am mai povestit despre faptul că, de exemplu, își lasă șosetele aruncate.

Este un obicei pe care eu nu-l suport și recunosc că, de peste 10 ani de când suntem împreună, am tot încercat să remediez situația asta. Până când m-am resemnat. Și mă gândesc că nu eu l-am schimbat pe el. Mai degrabă, el a găsit o formulă prin care m-a făcut pe mine să mă adaptez. Acum, nu știu dacă e bine să fii de oricare parte a baricadei”, a declarat Gabriela Cristea pe Facebook.

Mai mult, Gabriela Cristea a mărturisit că până la Tavi Clonda a făcut foarte multe greșeli în relațiile sale amoroase și a dezvăluit și de ce.

„Recunosc că relația de căsătorie pe care o am acum funcționează pentru că, la începutul relației, am fost extrem de sinceră. Nu m-a interesat altceva. Dacă ar fi să fiu cinstită sută la sută, cred că este singura relație în care n-am încercat să joc un rol.

Singura în care n-am încercat să fiu altcineva decât sunt. Singura în care am zis: «Dacă merge, bine. Dacă nu, asta este!».

Am încercat și altfel decât până la momentul acela. De obicei îmi doream să intru în grațiile partenerului, îmi doream să fiu nu cea mai bună varianta a mea, ci mai degrabă cea mai bună pe care și-o dorea interlocutorul meu. Și asta era o greșeală, cum de altfel cred că este să-ți iei un partener într-un anumit fel și după o vreme să îți dorești să schimbi, să-i aduci câteva îmbunătățiri”, a mai spus Gabriela Cristea într-un video, potrivit Wowbiz.

 

Citește și Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Sunt asumată”