Gabriela Cristea, salariu imens la Antena Stars. Ce studii are, de fapt, prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a debutat în 1994 la TVR 1, iar de atunci a trecut pe la mai multe televiziuni, în prezent avînd emisiune la Antena Stars.

30 sept. 2021, 18:45
Gabriela Cristea, salariu imens la Antena Stars. Ce studii are, de fapt, prezentatoarea TV

Gabriela Cristea, salariu imens la Antena Stars. De peste 20 de ani în televiziune, soția lui Tavi Clonda ar fi trebuit să profeseze în alt domeniu, mai ales că părinții acesteia nu ar fi fost, inițial, de acord cu alegerea ei de a deveni prezentatoare!

Gabriela Cristea, salariu imens la Antena Stars

De-a lungul anilor, despre Gabriela Cristea s-a scris despre sumele pe care l-ar încasa în televiziune. Conform informațiilor, aceasta ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună, scrie Cancan. Pe timpul când a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris că ar fi primit aproape 20.000 de euro pe lună ca prezentatoare a emisiunii reality-show „Noră pentru mama”, redenumită ulterior „Te vreau lângă mine”! Prezentatoarea TV activează sub contract, în prezent, cu Antena Stars, unde prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii”, o continuare a show-ului „Mireasa” de pe Antena 1. Ideea nu este una nouă, căci în primăvară prezenta „Mireasa – Urzeala Soacrelor”.

Șoc! Gabriela Cristea a PLECAT DE ACASĂ cu tot cu copiii! Tavi Clonda e DISPERAT: M-a dat peste cap

Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar apoi a ales să se specializeze în Comunicare neurolingvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe. Aşadar, nici o legătura cu televiziunea!


loading...
Partenerii noștri