Gabriela Cristea, SCĂPATĂ în CAP în timpul unui dans

Gabriela Cristea şi-a dedicat copilăria şi adolescenţa baletului. A făcut multe sacrificii, însă nu regertă nimic. În acea perioadă a suferit şi accidentări, alegându-se cu un deget de la picior rupt, dar şi cu o căzătură zdravănă în cap.

RomaniaTV.net
18 aug. 2013, 16:24
Gabriela Cristea, SCĂPATĂ în CAP în timpul unui dans

Gabriela Cristea a început orele de balet la vârsta de 9 ani şi chiar şi acum i se mai întâmplă, din nostalgie, să exerseze câteva mişcări prin casă, atunci când simte nevoia să se destindă şi să se relaxeze.

Vedeta îsi aminteşte cu mare plăcere de perioada în care încălţa poante şi purta fustiţe din tul. „Am început baletul la 9 ani şi m-am lăsat la 20, când am început să lucrez în televiziune”, a declarat Gabi pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a suferit şi accidentări.

Pe la 18 ani, Răzvan Mazilu m-a scapat din braţe, în timpul unei prize şi am căzut în cap. De-aia sunt aşa nebună. A fost o accidentare serioasă, m-am lovit serios la cap, norocul meu că nu a fost mai grav. Dar motivul pentru care viaţa mea de balerină s-a schimbat total a fost altul. Eram descălţată şi cineva m-a călcat pe picior, cu tocul. Atunci, mi-am rupt un deget, iar degetele de la picioare nu se mai vindecă, rupt este şi acum”, a mai povestit Gabi.

Citeşte şi: BOMBĂ: Gabriela Cristea, scene fierbinţi cu un bărbat în mare. Uite în ce poziţii stă FOTO