Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Vedeta a făcut totul public: „A fost singură dată şi a durat o lună de zile!”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoarea TV din România şi are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul de la noi.

01 oct. 2021, 22:27
Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Vedeta a făcut totul public: „A fost singură dată şi a durat o lună de zile!”

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Gabriela Cristea are un trecut amoros destul de dureros. A trecut prin mai multe relații ratate și printr-un mariaj eșuat cu omul de afaceri Marcel Toader, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani. La doi ani după divorţ, în 2015, s-a căsătorit cu artistul Tavi Clonda, pe care l-a cunoscut la o emisiune și cu care are o relație extrem de frumoasă și solidă, alături de care are două fetițe absolut superbe.

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață!

Gabriela Cristea a făcut recent o dezvăluire intimă chiar în emisiunea pe care o prezintă! Se pare că nici ea nu a putut rezista tentației de a înșela, iar timp de o lună de zile a jucat la două capete! Vedeta discuta cu concurenții despre înșelat, moment în care a făcut o destăinuie care i-a lăsat pe toți mască! „Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci, este un efort atât de mare încât eu am zis „Stop! Până aici!”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, salariu imens la Antena Stars. Ce studii are, de fapt, prezentatoarea TV

Vedeta a precizat că au fost cele mai grele zile din viața ei, fiind un efort foarte mare să te împarți între doi bărbați și astfel a decis să pună capăt relației secrete. Gabriela Cristea nu a dat, însă, detalii și despre cine a fost partenerul de viață pe care l-a înșelat şi nici cu cine!