Gabriela Cristea și-a pierdut credibilitatea în fața clienților, după ce nu a trimis toți cozonacii de Paște. Fanii o taxează în continuare: „Poate vă iese ceva mai bun, că ați dat-o în bară”

Gabriela Cristea este foarte pasionată de gastronomie, așa că a decis să își deschidă o nouă afacere care se ocupă cu vânzarea cozonacilor artizanali. La scurt timp de la debutul noului business, vedeta a ajuns în centrul unui scandal.

15 mai 2024, 16:41
Gabriela Cristea și-a pierdut credibilitatea în fața clienților, după ce nu a trimis toți cozonacii de Paște. Fanii o taxează în continuare: „Poate vă iese ceva mai bun, că ați dat-o în bară”
Gabriela Cristea nu scapă de valul de critici din partea fanilor

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Gabriela Cristea a primit multe comenzi de cozonaci pe care nu a reușit să le onoreze în totalitate. După ce și-a dezamăgit o parte dintre clienți, vedeta este luată acum în vizor pentru neseriozitate și din cauza prețurilor exagerate ale produselor pe care le vinde.

Internauții au pornit un scandal în secțiunea de comentarii a postărilor Gabrielei Cristea de pe Facebook. Într-un videoclip postat în mediul online, vedeta a mărturisit că după o perioadă mai grea, a venit vremea să revină la activitățile sale de zi cu zi.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după ce i s-a spus că s-a îngrășat: „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

Astfel, Gabriela Cristea a mers să cumpere tăvi specula pentru produsele de patiserie și cofetărie pe care le pregătește și le vinde. Ea a menționat că urmează să încerce noi rețete. Urmăritorii săi au devenit extrem de acizi în reacții și și-au spus nemulțumirile în secțiunea de comentarii.

„Poate vă iese ceva mai bun, că ați dat-o în bară cu cozonacul. Și niște prețuri mai rezonabile”; 

„Eu am luat cozonac cu nucă la 900 de grame! Dar a fost crud, aluat pus într-o formă minusculă pentru gramajul lui! Era foarte mic, foarte greu și nu era copt, nu am putut să-l mănânc ! Mai multă atenție la cozonaci, că doar dai bani pe ei și îi aruncăm că nu sunt buni!”;

„Nu ai inventat tu nimic, hai să fim serioși! Reproduci ce ai mâncat prin Italia, prin Franța și pe unde te mai plimbi tu. Succes în continuare și ‘mai ușor cu pianul pe scări’”, au fost doar o parte dintre mesajele primite de Gabriela Cristea.

Citește și: Cum reușesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda să treacă peste momentele tensionate din căsnicie: „Am putea să ne despărțim, fiindcă motive am putea să găsim”

Gabriela Cristea le-a dat țeapă clienților de Paște

Mai mulți români și-au dorit să aibă pe masa de Paște unul dintre cozonacii făcuți de Gabriela Cristea. Din cauza unor probleme care nu au ținut neapărat de ea, vedeta nu a putut onora toate comenzile.

„Am avut o zi extrem de grea și agitată. Am muncit atât de mult în ultima vreme. Și eu, și oamenii care m-au ajutat. Am muncit de dimineața până seara în speranța în care toate comenzile vor ajunge la voi. Am omis un lucru. Am omis factorul uman. Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier.

Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. Pentru că toate produsele care nu vor ajunge în termen la voi, vor fi primite cu retur și evident vor fi aruncate. Fiți siguri că nimeni nu a încercat să vă țepuiască. Toate produsele care nu vor ajunge la voi, vor fi returnate către noi și voi vă veți primi banii înapoi.

E greu să vezi că tu muncești și îți duci lucrurile până la capăt și din păcate, fără vina ta, ba chiar în ciuda dorinței de a-ți onora angajamentele, se întâmplă lucruri care țin de factorul uman. Da, am avut probleme cu firmele de curierat. Problema este că noi avem produse care sunt în termen de valabilitate. Cu siguranță vor ajunge săptămâna viitoare la voi și sper ca atunci să gustați o fărâmă din bucuria cu care noi am muncit zilele acestea.

Credeți-mă, chiar am muncit de la 5 și jumătate dimineața și până seara târziu în noapte. Din păcate, nici sărbătorile acestea legale nu ne-au fost prielnice, pentru că de 1 mai curieratul nu a funcționat, iar ieri a trebuit practic să trimitem toate comenzile. Probabil că sunteți câțiva dezamăgiți de faptul că nu ați primit coletele acum în prag de sărbătoare. Față de voi, chiar dacă nu este vina noastră, îmi cer mii de scuze”, a transmis Gabriela Cristea.