Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm! M-am săturat până peste cap!”

Gabriela Cristea are probleme mari din cauza furnizorului de energie electrică, motiv pentru care vedeta şi familia sa sunt gata să ia o decizie radicală!

21 sept. 2022, 14:07
Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm! M-am săturat până peste cap!”
Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică

Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. Vedeta este deranjată de faptul că i se opreşte curentul foarte des, în condițiile în care are în locuinţă o mulțime de electrocasnice. Acum doi ani, prezentatoarea TV a avut de suferit după ce, în urma unei căderi de curent, i-a fost ars tot ceea ce avea în casă și era în priză, aducându-i pagube de 10.000 de euro!

Citeşte şi: Gabriela Cristea a vorbit despre banii câştigaţi la TV. „Sunt o femeie împlinită financiar”

Din acest motiv, Gabriela Cristea încearcă din răsputeri să se mute de la furnizorul electric actual, dar procesul este şi foarte scump, pe lângă că durează mult timp.

„M-am săturat până peste cap. Avem așa mari probleme cu ei și știu că o să spuneți de ce nu ne mutăm. Păi, ne mutăm, ne-am dat cu partea de plată, dar furnizorul de energie, efectiv, din păcate e foarte complicat să ne debranșăm și să ne branșăm în altă parte durează foarte mult. Deci, astăzi au oprit curentul de vreo 3-4 ori așa. Adică eu am mașina de spălat rufe în priză. Mă întreb oare ce o să se întâmple. Bine, norocul nostru este că noi ne-am pus niște stabilizatoare, adică ne-am luat noi măsurile de protecție și lucrul ăsta se întâmplă cam de vreo două săptămâni și ce crezi, acum nici măcar nu plouă și nici măcar nu bate vântul”, a spus vedete într-un live pe contul ei Instagram.

Citeşte şi: Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate: „O să trec și peste asta”

„Apropo, mă întreb unde sunt despăgubirile noastre de acum doi ani, când a început pandemia. Ați venit, ați constatat de doi ani. De câte ori mai fac un story aici mă mai contactează cineva de la PR, probabil că este angajat nou, și îmi spune „vai, dar sigur, se rezolvă, dați-ne numărul de înregistrare!”. Dau toate documentele, cred că este a treia sau a patra oară când face Tavi chestia asta, le dă toate documentele și nu se întâmplă nimic. Am avut pagube de aproximativ 10.000 de euro în momentul în care am avut problema aceea mare de la începutul pandemiei sau poate așteptați să se împlinească cinci ani ca să se prescrie situația sau nu știu cum faceți voi… Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă eu n-aș plăti curentul. A, știu, mi-l taie, vine și mi-l taie. Dar eu ce pot să le fac lor? Să le iau boii de la bicicletă”, a mai spus Gabriela Cristea.