Gabriela Cristea, umilită în mediul online din cauza fotografiilor pe care le postează: „Direct în Photoshop ai căzut”

Gabriela Cristea a fost taxată dur de urmăritorii săi de pe rețelele sociale pentru că își editează mult fotografiile.

09 aug. 2022, 09:12
Gabriela Cristea, umilită în mediul online din cauza fotografiilor pe care le postează: „Direct în Photoshop ai căzut”

Internauții s-au legat de faptul că prezentatoarea tv folosește filtre de înfrumusețare pentru pozele pe care le postează în online, inducându-i în eroare pe urmăritori.

Majoritatea vedetelor de la noi folosesc filtre de înfrumusețare, printre care și Gabriela Cristea, iar fanii nu au iertat. Ba chiar au taxat-o dur.

Unii urmăritori i-au transmis prezentatoarei că „a căzut cu fața într-un machiaj”. „Ce ne-am face daca aplicatiile care ne fac altfel de cat suntem, ar functiona si la emisiunile tv…’”; „Păcat ca la tv arați altfel”; „O tona de filtru”; „Direct in Photoshop ai cazut”; „Nici mai lungā, nici mai latā, doar nitel mai mult, filtratā…”; „Frumoasa…dar scoate filtrul”, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică. Cum arată acum prezentatoarea TV: „Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap”

Gabriela Cristea e foarte interesată de aspectul său fizic. Pe lângă filtrele de înfrumusețare, vedeta apelează la tot felul de trucuri ca să se mențină tânără. Recent, și-a făcut o nouă procedură de înfrumuseţare, și-a îndepărtat ridurile dintre sprâncene şi a mărturisit că este a doua oară când își face o astfel de intervenție.

„Astazi a fost o alta zi de vacanta in care am facut “ceva” doar pentru mine. Am fost la @skinmedspa.ro pentru o sedinta de injectare de toxina botulina in zona fruntii, pentru netezirea ridului dintre sprancele.

Este singurul loc care imi da batai de cap, iar acum este a doua oara cand imi fac aceasta procedura. @dr.cristalia_rusu a fost minunata, nu doar ca medic, ci si ca empatie, iar procedura a durat mult mai putin decat masuratorile.

Daca ma intrebati daca doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic iar rezultatul, care se instaleaza cam in doua saptamanai, te face sa uiti de ace etc… Soo, tu ce ai mai facut doar pentru tine in ultima vreme? Am nevoie de inspiratie„, este mesajul scris de Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.