Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică. Cum arată acum prezentatoarea TV: „Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap”

Gabriela Cristea a bifat o nouă intervenţie estetică. Vedeta a trecut pragul medicului estetician şi nu este prima dată când apelează la diverse proceduri, pentu a-şi îmbunătăţi aspectul fizic.

21 iul. 2022, 09:05
Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică. Cum arată acum prezentatoarea TV: „Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap”
Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică

Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică. Vedeta apelat la o nouă procedură de înfrumuseţare și a dezvăluit totul fanilor. Mai exact, și-a îndepărtat ridurile dintre sprâncene şi a mărturisit că este a doua oară când își face o astfel de intervenție.

Citeşte şi: De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”! Diagnostic grav, Tavi Clonda a făcut primele declaraţii

Gabriela Cristea, o nouă intervenţie estetică

Astazi a fost o alta zi de vacanta in care am facut “ceva” doar pentru mine. Am fost la @skinmedspa.ro pentru o sedinta de injectare de toxina botulina in zona fruntii, pentru netezirea ridului dintre sprancele.

Este singurul loc care imi da batai de cap, iar acum este a doua oara cand imi fac aceasta procedura. @dr.cristalia_rusu a fost minunata, nu doar ca medic, ci si ca empatie, iar procedura a durat mult mai putin decat masuratorile.

Daca ma intrebati daca doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic iar rezultatul, care se instaleaza cam in doua saptamanai, te face sa uiti de ace etc… Soo, tu ce ai mai facut doar pentru tine in ultima vreme? Am nevoie de inspiratie„, este mesajul scris de Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, despre al treilea copil

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt topiţi după fetiţele lor, Victoria și Iris, care le umple viaţa, dar şi timpul. Aşa că atunci când cei doi au reuşit să rămână singuri acasă, au făcut tot ce le-a trecut prin cap şi au şi anunţat acest lucru. Gabi şi Tavi s-au pozat în piscină, iar poza, care a fost postată pe reţelele sociale, a fost însoţită de comentariul „Singuri acasa dupa aproape 5 ani„.

Iar primul gând care le-a trecut prin minte comentatorilor a fost că este prilejul potrivit pentru ca cei doi să lucreze la conceperea celui de-al treilea copil.

Vine bebe 3”, le-a comentat colega Anca Ciota, prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D. Tânăra se află, în momentul de faţă, în concediu maternal. În replică, Gabriela Cristea a reacționat fără să stea prea mult pe gânduri: „Vă așteptăm pe voi cu bebe 2”.