Gabriela Cristea, victima tratamentelor de fertilizare. Vedeta, dărâmată de testele de sarcină negative

Gabriela Cristea nu mai poate ascunde problema kilogramelor în plus! Se pare că vedeta încearcă de mai mulţi ani cu disperare să devină mamă, însă din păcate visul ei este departe de a se îndeplini.

03 feb. 2017, 09:20
Gabriela Cristea, victima tratamentelor de fertilizare. Vedeta, dărâmată de testele de sarcină negative

Gabriela Cristea a ajuns la 42 de ani a muncit din greu să-şi construiască o carieră, iar când acest vis a devenit realitate a încercat să-şi găsească bărbatul potrivit pentru a-i face un copil, scrie cancan.ro. Vedeta ar fi încercat disperată să rămână însărcinată în perioada căsniciei cu Marcel Toader şi acelaşi lucru l-ar face şi acum cu Tavi Clonda.

Citeşte şi Gabriela Cristea a vorbit despre boala cu care se confruntă

Tratamentele de fertilizare au lăsat atunci, ca şi acum, urme vizibile pe silueta vedetei care a pierdut lupta cu kilogramele. Gabriela Cristea a avut o perioadă între cele două căsnicii în care-şi recăpătase silueta, însă reluarea tratamentelor de fertilizare nu i-au mai lăsat nicio şansă.

Soţia lui Tavi Cristea şi-a justificat surplusul de kilograme vorbind despre problemele cu glanda, în spatele cărora ar masca motivul adevărat pentru care nu-şi poate ţine sub control silueta.

Citeşte şi TAVI CLONDA a vorbit despre despărţirea de GABRIELA CRISTEA. „Sunt mai…”

Gabriela Cristea a mărturisit în nenumărate rânduri că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va avea un copil: „Toată lumea se aşteaptă ca după ce te căsătoreşti să faci şi un copil. O să facem şi un copil, dar o să anunţăm când o sa fiu însărcinată. Copilul alege când şi unde să vină. Noi îi facem cu mâna, îi spunem că suntem şi noi pe aici şi la un moment dat o să vină şi el la noi”.