Gabriela Cristoiu, bătută şi sechestrată. Fosta lui Nicolae Mitea a fost terorizată: „M-a bătut în fața liftului”

Gabriela Cristoiu a fost bătută şi sechestrată e noul iubit, un bărbat de origine turcă. Acesta a aşteptat-o la lift şi atunci a început teroarea, după ce a acuzat-o că l-ar fi înşelat. Bruneta a reuşit să scape, însă nu vrea să ia nicio măsură împotriva lui.

03 feb. 2021, 13:27
Gabriela Cristoiu, bătută şi sechestrată. Fosta lui Nicolae Mitea a fost terorizată: „M-a bătut în fața liftului”
Gabriela Cristoiu, bătută şi sechestrată

Gabriela Cristoiu, bătută şi sechestrată. Fosta iubită a lui Nicolae Mitea a dezvăluit că a trecut prin momente de groază, a fost maltratată de noul iubit, după ce acesta ar fi crezut că i-ar fi fost infidelă.

Bruneta a mărturisit că bărbatul este de origine turcă, mult mai în vârstă decât ea şi sunt împreună de mai bine de un an de zile. Deși nu a vrut să îi dezvăluie identitatea, Gabriela a mărturisit că gelozia l-ar fi făcut să acționeze altfel.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, în doliu. Partenerul ei milionar a murit de coronavirus

Gabriela Cristoiu, bătută şi sechestrată

După ce a bătut-o în faţa liftului, turcul ar fi ținut-o pe Gabriela închisă în apartamentul său timp de trei zile, fără telefon mobil, având la dispoziție doar apă și mâncare, pe care i le lăsa la uşă.

Când am ieșit din casă, am apăsat butonul de la lift. Din lift a ieșit un domn, noul meu iubit. El a venit și m-a bătut în fața liftului, a crezut că eu aveam vreo relație cu Horațiu. Mi-a dat o palmă. El este de origine turca. M-a terorizat psihic, timp de trei zile.

M-a închis în casă, mi-a pus mâncare la ușă. M-a închis în casă cu cheia. Două zile am stat închisă în casă. Eu puteam să fac ceva, să țip, să bat în pereți, dar am ales să nu fac asta, să nu am probleme. Musulmanii sunt foarte geloși. El este un om periculos. Am evadat spunând că merg la magazin să iau să fac de mâncare”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.


loading...