Gabriela Cristoiu, urmărită de ghinioane în dragoste. Când se pregătea să îmbrace rochia de mireasă a aflat că este înșelată

Gabriela Cristoiu părea că și-a găsit linștea în brațele celui care îi promitea iubire veșnică. Când se pregătea să meargă la altar, lucrurile au luat o altă întorsătură.

25 nov. 2022, 17:41
Gabriela Cristoiu, urmărită de ghinioane în dragoste. Când se pregătea să îmbrace rochia de mireasă a aflat că este înșelată

Gabriela Cristoiu părea că și-a găsit linștea în brațele celui care îi promitea iubire veșnică. După mai multe încercări eșuate, soarele părea ca a ieșit din nou pe strada ei, însă acum aceasta este foarte supărată după ce a fost înșelată.

Gabriela Cristoiu, mărutisiri emoționante: ,,A fost cel mai greu moment din viața mea”

„A fost cel mai greu moment din viața mea, eu sunt un om care nu caută în telefon. Am căutat în telefon și am aflat Am o prietenă de vreo 25 de ani și am aflat că el vorbea cu această prietenă, nu este permis, nu este normal. (…) M-a durut inima, nu există așa ceva niciodată. Am văzut cu ochii mei. Am văzut mesaje în telefonul lui. S-au întâlnit. Sufăr de două zile încontinuu”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, pentru Antena Stars.

Deși cei doi urmau să facă pasul cel mare și să ajungă la altar, Gabriela Cristoiu l-a eliminat pe acesta complet din viața ei.

„I-am dat block, am terminat tot. De două zile sunt în depresie, nu mai știu ce să mai fac. Eu cred că este vina doar a lui. El este singurul care este vinovat de toată această situație. Mi-a zis că prietena mea este frumoasă. Trebuia să mă duc la altar cu el, așa că plănuiam să fac copil cu el”, a povestit aceasta.

Citește și: Dj Harra face dezvăluiri despre iubire, propuneri indecente și visuri: „Banii îți oferă liniștea necesară pentru a ajunge acasă!”

A fost terorizată de fostul iubit care o amenința continuu

Gabriela Cristoiu pare că nu are deloc noroc în dragoste și asta pentru că în trecut s-a iubit cu un afacerist turc în vârstă de 60 de ani. Aceasta a fost șantajată și chiar amenințată de bărbatul care i-a fost iubit.

Eu încerc de foarte mult timp să scap de acest turc (…) Acest om îmi trimite mesaje noaptea (…) Este un domn care are în jur de 60 de ani, părerea mea este să-ți vezi de treaba ta (…) A pus niște vecini să mă urmărească (…) Acest om încă nu și-a revenit după această despărțire. Eu am fost și bătută de acest om. (…) Ieri mi-a trimis poze cu mine, când plecam seara de acasă”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, pentru Antena Stars.

Citește și: Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis