Gabriela Firea, dezvăluiri de culise: „Şeful de campanie al lui Nicuşor Dan e soţul domnişoarei mele de onoare, Simona Gherghe”

Nicuşor Dan acuzat-o pe Gabriela Firea că şi-a angajat rudele şi prietenii la Primăria Bucureşti. La rândul său, primarul general al Capitalei a explicat că mulţi dintre cei pe care i-a prezentat Nicuşor Dan în organigrama Primăriei fie nu mai lucrează în instituţie, fie au fost angajaţi de cei care au codus înaintea sa.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 18:10

Gabriela Firea a explicat că prezentarea făcută de contracandidatul său e incorectă. 

Firea consideră că prezentarea făcută de contracandidatul său este una eronată, cu toate că cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, prezentatoarea de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii.”, a declarat Gabriela Firea la România TV.