Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Executivul perturbă şi constrânge educaţia! În lumea civilizată s-au găsit soluţii

Gabriela Firea a venit cu un nou atac dur la adresa Guvernului. Fostul edil al Capitalei suţine că Executivul perturbă şi constrânge educaţia. De asemenea, aceasta subliniază faptul că "în lumea civilizată" s-au găsit soluţii potrivite pentru elevi şi profesori.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 16:23
Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Executivul perturbă şi constrânge educaţia! În lumea civilizată s-au găsit soluţii

„In lumea civilizata, s-au gasit solutii adecvate pentru elevi si profesori. La noi, guvernul perturba si constrange educatia. Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.
“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!

#IncompetentaLaGuvernare
#PeManaCuiAIntratEducatia”, a declarat Gabriela Firea.

De când nu mai este la cârmele şefiei Capitale, Gabriela Firea a devenit extrem de activă pe reţelele de socializare, unde publică mesaje dure la adresa noului edil Nicuşor Dan, dar şi cu trimitere la guvernannţii PNL. Ultimul mesaj este cu trimitere către Nicuşor Dan.

„A trecut si a doua zi de la validare iar primarul dreptei unite nu s-a grabit sa depuna juramantul. Nu a venit la munca. Sa speram ca maine… ce atata graba? Zilele trecute se plangea ca eu il blochez. Acum cine il mai blocheaza? Probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decat de soarta oamenilor!

Pentru ca, nu-i asa, toate solutiile salvatoare sunt la un click si o semnatura distanta.

Au promis impreuna ca vor rezolva toate, chiar toate problemele Capitalei, intr-un timp foarte scurt :

– intregire buget – pentru ca guvernul este al lor si va fi generos,

– trafic – pentru ca tot guvernul lor va finaliza rapid centura,

– termoficare – pentru ca elcen (ministerul energiei) nu va mai opri cet-urile pentru “revizie”,

– poluare – pentru ca ministerul mediului va inchide gropile toxice etc.

#LapteSiMiere
#ApaCalda
#MinciunaArePicioareScurte”, a spus Gabriela Firea