Gabriela Firea a anunţat că nu va candida la şefia PSD, dar mai vrea un mandat la Primăria Capitalei VIDEO

Gabriela Firea a anunțat în direct la România TV decizia pe care a luat-o cu privire la congresul PSD și dacă va candida la șefia partidului.

01 ian. 2020, 19:21
Gabriela Firea a anunţat că nu va candida la şefia PSD, dar mai vrea un mandat la Primăria Capitalei VIDEO

Primarul general Gabriela Firea a făcut anunțul începutului de an în politică, spunând că este pregătită pentru o nouă candidatură. „Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez. Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat Gabriela Firea.

Sondaj CURS. Încrederea românilor în principalii actori politici: Iohannis conduce cu 54%. Podiumul este completat de Orban şi Firea 

„Nu vânez locul nimănui, consider că fiecare are propriul său drum în viață și nu, nu voi candida împotriva lui Marcel Ciolacu. Dimpotrivă, dacă voi fi solicitată voi susține o anumită echipă. De ce nu, poate chiar aceasta interimară.

Nu aș vrea să devoalez chiar tot proiectul politic. Decizia este luată pentru că vreau să mă concentrez 100% pe activitatea la Primăria Capitalei, pe proiectele pe care le-am început și vreau să le finalizez. Campania va fi foarte grea. Știu de pe acum„, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Gabriela Firea i-a scris lui Klaus Iohannis. I-a răspuns un consilier

Ea considerată că este boicotată de premierul Ludovic Orban, dar îi transmite actualului premier: „Sunt sigură, vrea să-mi diminueaze şansele. Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Orban îmi sapă groapa mea pentru alegerile locale, dar vă cadea el în ea sau candidatul PNL„, a mai spus primarul general al Capitalei. „Bucureştenii sunt oameni inteligenţi, ei se lovesc de problemele Capitalei, ei ştiu că putem lua buget doar de la ministerul Finanţelor, aşa e legea. Toate aceste legi nu fac altceva decât să ducă la guvern răspunderea Capitalei„, a completat Gabriela Firea.

Gabriela Firea dă cărțile pe față şi despre scandalul cu liderul Rezist, Marian Ceaușescu. După ce bărbatul a mers la ea acasă pe motiv că nu are apă caldă și că dorește să se spele la primarul general, Gabriela Firea povestește că a fost un episod foate urât și că i-a speriat familia. Primarul general al Capitalei spune că acesta a fost plătit să facă circ.