Gabriela Firea a răbufnit după poza cu Iohannis la Arcul de Triumf: Unde se mai ţinea discursul dacă nu făceam eu asta?

Fostul edil al Capitalei a criticat dur imaginile cu preşedintele Klaus Iohannis, de la 1 Decembrie, la Arcul de Triumf. Anunţul l-a făcut chiar pe contul personal de Facebook.

02 dec. 2020, 11:17
Gabriela Firea a răbufnit după poza cu Iohannis la Arcul de Triumf: Unde se mai ţinea discursul dacă nu făceam eu asta?

Gabriela Firea spune că dacă nu consolida Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, Iohannis nu mai avea unde să îşi ţină discursul de 1 Decembrie.

Gabriela Firea: Cei ‘De Dreapta’ sunt harnici pentru ei înşişi. Nu prea se omoară cu munca pentru oameni

„Dacă nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un şantier? Unde se mai ţinea discursul solitar? Lângă gardul de metal al constructorului?

Că aşa am găsit Arcul de Triumf, după un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei ‘De Dreapta’ sunt harnici pentru ei înşişi. Nu prea se omoară cu munca pentru oameni, pentru oraş, pentru ţară”, transmite Gabriela Firea, pe contul de Facebook.

„În acest cadru în care ne aflăm acum, vegheați la fel ca în anii precedenți de Arcul de Triumf, acest simbol al sacrificiului și al speranței națiunii române, urez La Mulți Ani românilor, oriunde s-ar afla ei, sănătate și optimism! Niciodată în ultimele decenii n-am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare și strângere de inimă.”, se arată în discursul susţinut de preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naţionale, în care se referă la Arcul de Triumf.

Arcul de Triumf, inaugurat cu 4 ani în urmă, la începutul mandatului de primar general a lui Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat pe 28 noiembrie 2016, Arcul de Triumf. Monumentul istoric a fost consolidat, restaurat și conservat de Municipalitate prin cofinanțare europeană.

„Arcul de Triumf va putea fi vizitat în perioada următoare, la finalizarea recepției în ceea ce privește verificarea tuturor avizelor care au fost acordate în această perioadă. Vă garantez că ele au fost conform legii, în toate coordonatele, atât financiar, cât și juridic, așa că turiștii vor putea să viziteze Arcul de Triumf, să urce deasupra lui, să vadă Bucureștiul de la înălțime. Va fi un program anunțat în perioada următoare. Se va amenaja în această locație și o alveolă pentru turiști. De asemenea, vor fi treceri pentru pietoni„, declara Gabriela Firea, în momentul inaugurării.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj emoţionant de Ziua Naţională a României: Medicii au plătit un tribut greu. Sunt eroii acestui an!