Gabriela Firea a răbufnit la adresa lui Nicuşor Dan: "S-a dat în vileag. Toate minciunile din campanie ies la suprafaţă"

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2020 19:25 // Actualizat: Marţi, 29 Septembrie 2020 19:25 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea a avut o primă reacţie după ce Nicuşor Dan, cel care a câştigat mandatul pentru Primăria Capitalei, a anunţat că că a avut o întâlnire cu administratorul special al ELCEN. Candidatul susţinut de PNL-USR-PLUS spune că a vrut să vadă concret "cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării".

"Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat în vileag! Toata vara am informat bucureştenii că livrarea deficitară a apei calde este din cauza “reviziilor” prelungite INTENŢIONAT de către ELCEN, care aparţine de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum făcut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice că acolo sunt “soluţiile”, nu la primărie! Când spuneam eu, mă contrazicea! Nu credeam că o să-mi dea atât de rapid dreptate!

Şi nu s-a dus la ELCEN să le reproseze pentru că i-a lăsat pe bucureşteni fără apă caldă, ci să se pozeze prietenos, afectuos şi să le mulţumească pentru implicarea guvernului în campania electorală, prin pedepsirea bucureştenilor. Această lipsă de sentimente faţă de bucureşteni este de neimaginat într-o societate normală. Uşor, uşor, toate minciunile din campanie ies la suprafaţă", a scris Firea.

Nicuşor Dan: "M-am convins din nou că sistemul de termoficare e într-o situaţie dificilă"

Nicuşor Dan a anunţat pe pagina sa de Facebook că a avut o întâlnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Creţu, fiindcă a vrut să vadă concret "cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării".

Edilul a declarat că s-a convins încă o dată că sunt probleme cu sistemul de termoficare din Bucureşti şi că e important să existe soluţii pentru rezolvarea lor.

"M-am întâlnit azi cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiștii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării și m-am convins din nou că sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă.

E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei și soluții pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar și a urgențelor privind apa caldă și căldura. E un proces greu și nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluții", a scris Nicuşor Dan.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gabriela Firea Nicuşor Dan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H