Gabriela Firea a răbufnit: Unde sunt banii românilor? S-au evaporat pe achiziţii luxoase şi despăgubiri pentru prietenii politici

Gabriela Firea acuză Guvernul Orban că a făcut achiziţii luxoase şi că şi-a despăgubit prietenii politici în loc să dubleze alocaţiile, să crească pensiile sau să cumpere măşti pentru copii.  Primarul Capitalei spune că moţiunea de cenzură este obligatorie într-un"astfel de climat marcat de incompetenţă şi rea voinţă". 

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 16:48
Gabriela Firea a răbufnit: Unde sunt banii românilor? S-au evaporat pe achiziţii luxoase şi despăgubiri pentru prietenii politici

Gabriela Firea este convinsă că moţiunea de cenzură va fi votată în număr mare de parlamentari. Primarul face acuzaţii grave la adresa Guvernului Orban. 

„Unde sunt banii romanilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocatii, nici pentru cresterea pensiilor, nici pentru tablete si masti necesare copiilor. De ce trebuie sa stam cu mana intinsa, cand contribuim cel mai mult la bugetul tarii? Banii s-au evaporat pe achizitii luxoase si despagubiri pentru prietenii politici. Aceasta lipsa de respect fata de oameni trebuie sa inceteze!

Motiunea de cenzura este nu doar necesara ci chiar obligatorie intr-un astfel de climat marcat de incompetenta si rea-vointa!

Sunt convinsa ca parlamentarii vor vota in numar mare motiunea, dovedind intelegere fata de nevoile si grijile romanilor!”, transmite Gabriela Firea. 

Citeşte şi Marcel Ciolacu atacă Guvernul Orban pe tema redeschiderii şcolilor: „Copiii n-au fost niciodată o prioritate pentru ei”