Gabriela Firea îl acuză pe Mihăiţă Calimente: Faptul că aş fi înţeleasă cu Băsescu este o mârşăvie

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2015 16:46 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2015 16:46 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea, senator PSD, a fost acuzată de deputatul Mihăiţă Calimente ca s-ar fi înţeles cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte plângerea penală împotriva acestuia. Mihăiţă Calimente susţine că plângerea nu ar fi decât o strategie menită să îl aducă pe fostul şef de stat din nou în centrul atenţiei publice.

Foto: ziuanews.ro

Senatorul PSD a negat ferm aceste acuzaţii pe care le-a catalogat drept o "marşăvie" şi a insistat ca deputatul să îşi retragă acuzaţiile. Gabriela Firea l-a criticat la rândul său pe Mihăiţă Calimente şi atrage atenţia că în politică trebuie să existe nişte limite.

Citeşte şi: Ce le-a spus Traian Băsescu procurorilor la audierile din dosarul de şantaj

"Invitat în general pe post de decor viu la diverse emisiuni de televiziune, dl Calimente Mihăiță iese din când în când în evidență, dar nu prin profunzimea analizelor sale sau prin argumente pertinente, ci prin comportament agresiv față de moderatori sau de invitați. Sunt deja de notorietate cazurile în care a fost pur și simplu dat afară din platou pentru modul incalificabil în care s-a comportat.

Ultima sa ispravă de acest gen este «scenariul exploziv» - ca să citez modul bombastic în care a fost preluat de presă - pe care l-a lansat la România TV, potrivit căruia plângerea penală pe care am făcut-o la adresa lui Traian Băsescu pentru amenințare și șantaj n-ar fi de fapt decât o modalitate de a-l ajuta pe fostul președinte să revină în atenția opiniei publice și în viața politic", a precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a menţionat că "scenariul" propus de deputatul PNL nu are nicio logică.

"Dincolo de faptul că argumentul invocat, respectiv o declarație a soțului meu de apreciere la adresa comandantului de cursă lungă Băsescu, nu are nicio legătură cu dosarul în cauză, afirmația dlui Calimente nu are nicio susținere logică.

Dacă aș fi fost înțeleasă cu Traian Băsescu, sau influențată de soțul meu, aș fi avut ocazia să-mi retrag plângerea, sau să nu mă prezint la Parchet pentru audieri. Nu am făcut așa ceva, ba mai mult, am stăruit în două rânduri în plângerea pe care am făcut-o, asumându-mi riscul de a mă expune grobianismului fostului președinte și al acoliților săi, care au continuat să mă calomnieze în modul cel mai josnic.


Citeşte şi: Gabriela Firea îi răspunde lui Băsescu: Fostul preşedinte răspunde cu petarda banilor fostei Securităţi

Îmi este suficient faptul că trebuie să-mi apăr demnitatea umană și de senator al României față de atacurile și amenințările lui Traian Băsescu, nu cred că este normal să suport și atacuri mârșave precum cel al dlui Calimente, venite din partea unor adversari politici cărora câștigurile pe termen scurt le-au anihilat orice urmă de rațiune. Îi cer așadar cu fermitate dlui deputat Calimente să retracteze grabnic afirmațiile defăimătoare și sper ca măcar în ceasul al doisprezecelea liderii liberali să înțeleagă faptul că și în politică există limite", a adăugat senatorul PSD Gabriela Firea.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Firea Traian Băsescu Gabriela Firea Mihaita Calimente replică Gabriela
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mar 17:10
...Gabriela Firea, senator PSD, a fost acuzată de deputatul Mihăiţă Calimente ca s-ar fi înţeles cu Traian Băsescu în … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
25 mar 17:01
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
25 mar 16:56
...cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte plângerea penală împotriva acestuia. Citește mai departe… : Gabriela Firea îl acuză pe Mihăiţă Calimente: Faptul...
25 mar 16:48
...fi înţeles cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte plângerea penală împotriva acestuia. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H